Και ο …αδιάβαστος Μιχαλάκης θέλει Πρόεδρο και μετά εκλογές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

χρυσοχοιδης βελουχιωτης
 
 
Την ανάγκη επίτευξης συναινέσεων για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή ακόμα και μέσω της επίσπευσης των εθνικών εκλογών επισήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Βουλή.
«Να φέρουμε πιο κοντά τις εκλογές αλλά να βγάλουμε τώρα πρόεδρο της Δημοκρατίας» επισήμανε ο υπουργός Υποδομών ενώ

πρόσθεσε ότι η επικείμενη διαδικασία αποτελεί ευκαιρία «να διαμορφώσουμε ευρεία πλειοψηφία για την πραγματοποίηση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων».
Παράλληλα χαρακτήρισε «ολέθριο σφάλμα» και «δημοκρατικά ανήθικο» την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει εκλογές μέσω του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Η Ελλάδα επανέρχεται σε κανονικότητα το λένε οι πάντες εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η κανονικότητα αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα διαταραχθεί» είπε για να υποστηρίξει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί τώρα εκλογές καθώς «χωρίς μνημόνιο δεν έχει νόημα και σκοπό η παρουσία τους. Δεν έχει εχθρό και βαρβάρους».
Επέκρινε την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να ανασυσταθεί ο δημόσιος αερομεταφορέας και συμπλήρωσε «δεν στέκουν αυτά που λένε όπως δεν θα σταθούν και οι ίδιοι εκτός αν κάνουν αυτό που σήμερα επιμελώς αποσιωπούν: να φορολογήσουν κινητή και ακίνητη περιουσία». Τέλος απευθυνόμενος προς τους βουλευτές είπε ότι «αρνούμενοι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μεταφέρουν την δική τους ευθύνη στους πολίτες . Ακούγεται δημοκρατικό αλλά είναι πράξη ανευθυνότητας. Όσοι δεν ψηφίσουν είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί στην χώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ