Βενιζέλος υπερασπίζεται …Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μετάσταση του πασοκισμού
 
 
Αρχισαν τα όργανα σε τοπικές του ΠΑΣΟΚ όπου υπάρχουν ακόμα φανατκοί Παπανδρεϊκοί οι οποίοι όπως φαίνεται επιχειρούν υπονομευτικές κινήσεις ενόψει κινδύνου πρόωρων εκλογών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νομαρχιακή Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ όπου ο γραμματέας της εξέδωσε ανακοίνωση επικρίνοντας

την πορεία του κόμματος χωρίς όμως να έχει προηγηθεί συνεδρίαση και άρα έγκριση από τα υπόλοιπα μέλη.
Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε εμφύλιο καθώς η πλειοψηφία της Νομαρχιακής δημοσίευσε επιστολή – απάντηση στην οποία επισημαινεται ότι «ορισμένοι με περισσή ανευθυνότητα και διχαστικά σχέδια προτάσσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και στρατηγικές την ώρα που διακυβεύεται η ύπαρξη της χώρας».
Ολη η επιστολή που υπογράφεται από τους Κώστα Βενιζέλος, Αναπληρωτή Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας και Βενετία Μπελιά, Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας, εχει ως εξής: « Με έκπληξη διαβάζουμε ανακοίνωση που υπογράφεται από τη Ν.Ε. Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ στην οποία διατυπώνονται απόψεις για την οργανωτική πορεία του Κινήματος.
Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ν.Ε. Βοιωτίας δε συνεδρίασε ποτέ ως όργανο και επομένως τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση απηχούν τις προσωπικές ανάγκες του Γραμματέα της Ν.Ε.
Αποδοκιμάζουμε έντονα αυτές τις πρακτικές που καταστρατηγούν κάθε καταστατική ή ιδεολογική αρχή του Κινήματος και υπηρετούν τα διχαστικά σχέδια ορισμένων.
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες όπου το διακύβευμα είναι η ίδια ή ύπαρξη της χώρας, κάποιοι με περισσή ανευθυνότητα προτάσσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και στρατηγικές.
Το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη ευθύνης και ως εγγυητής της εθνικής σταθερότητας, αναλαμβάνοντας δυσβάστακτο πολιτικό κόστος υπηρετεί με συνέπεια τον εθνικό στόχο της ασφαλούς εξόδου της χώρας από την κρίση.
Αυτό απαιτεί σοβαρότητα, ενότητα και συντεταγμένη πορεία όπως έχουν αποφασίσει με τρόπο δημοκρατικό τα όργανα του Κινήματος.
Το ΠΑΣΟΚ διατηρώντας την οργανωτική του αυτονομία έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της μεγάλης Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης και οι διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση προχωρούν κανονικά.
Το Κίνημα, μας έχει ανάγκη όλους, παρόντες στις κρίσιμες μάχες που έρχονται, «έξω αλλά και πίσω από το παραβάν».
Η ενότητα επομένως υπηρετείται με πράξεις και όχι στα λόγια.
Η κοινωνία μας ακούει όταν τη σεβόμαστε και όταν υπηρετούμε τις πραγματικές της ανάγκες.
Με σεβασμό λοιπόν στις θυσίες του ελληνικού λαού αλλά και στη τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει το Κίνημά μας τα πέντε τελευταία χρόνια για να κρατήσει τη χώρα όρθια, συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
Το ΠΑΣΟΚ ως βασικός πυλώνας της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης αποτελεί τον εγγυητή της εθνικής σταθερότητας και τον εκφραστή των αρχών και των αξιών της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα.
Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη αποτελεί για μας την ιδεολογική πυξίδα της πορείας μας στο μέλλον.
Κώστα Βενιζέλος
Αναπληρωτής Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ