Αυτό είναι το Ισλάμ! Αποκεφαλισμοί δίχως τέλος στη Σαουδική Αραβία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αποκεφαλισμοιΈνας Πακιστανός ο οποίος είχε καταδικαστεί για εμπορία ναρκωτικών αποκεφαλίστηκε σήμερα στη Σαουδική Αραβία, γεγονός που αύξησε σε δέκα τον αριθμό των υπηκόων της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας οι οποίοι έχουν σφαγιασθεί για το ίδιο αδίκημα στο βασίλειο από τα μέσα του Οκτωβρίου.

Ο Μοχάμαντ Φαγιάντ Μοχάμαντ Αζάμ αποκεφαλίστηκε στο Ριάντ, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας σε μια ανακοίνωσή του που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Η θανάτωσή του αυξάνει σε 79 τον αριθμό των καταδικασθέντων στην εσχάτη των ποινών οι οποίοι έχουν εκτελεστεί στο βασίλειο εντός του 2014, σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου.

Πάνω από τα δύο τρίτα των καταδικαστικών αποφάσεων φέτος ανακοινώθηκαν μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες.

Το 2013, συνολικά 78 πρόσωπα διαφόρων εθνικοτήτων εκτελέστηκαν στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με στοιχεία του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο βιασμός, ο φόνος, η αποστασία (η απάρνηση του Ισλάμ), η ένοπλη ληστεία και η εμπορία ναρκωτικών επισύρουν τη θανατική ποινή στο συντηρητικό βασίλειο, στο οποίο εφαρμόζεται μια ιδιαίτερα σκληρή εκδοχή της σαρίας, του ισλαμικού νόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ