Τσιπρας: Όσοι στήνουν Bank Run θα πανε φυλακή! (Που καταντησαμε, να βρίσκει προστασία η αστική οικονομία απο την αριστερα και να διαλύεται απο "αστικές παρατάξεις")…

wpid 20141215024259

Να ανεβάσει τους τόνους δύο μόλις ημέρες πριν αρχίσει η μάχη στη Βουλή επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη περί «πιστωτικού γεγονότος», λέγοντας ότι η ίδια «υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία». Πιο αναλυτικά ο κ Τσίπρας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου μεταξύ άλλων τόνισε:
«Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής.
Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.
Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων».
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.
Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου.
Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν. »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ