Το αληθινό πρόσωπο των ισλαμιστών λαθρομεταναστών: Εκλιπαρούν για άσυλο και βιάζουν παιδιά!

μουσΟ 27χρονος Μωάμεθ από τη Συρία έφτασε λαθραία στη Σουηδία τον Σεπτέμβριο. Μέσα σε ένα μήνα διέπραξε τουλάχιστον 21 επιθέσεις εναντίον γυναικών και κοριτσιών. Το μικρότερο θύμα του ήταν ένα 4χρονο κοριτσάκι!

Ο Μωάμεθ εισήλθε παράνομα στη Σουηδία στο τέλος του καλοκαιριού και υπέβαλε αίτηση για χορήγηση ασύλου στην Υπηρεσία Μετανάστευσης στις 29 Σεπτεμβρίου. Ο 27χρονος εκλιπαρούσε τις αρχές να του εγκρίνουν την άδεια παραμονής στη Σουηδία λέγοντας ότι στην πατρίδα του υπέφερε εξαιτίας του πολέμου.

Ο Μωάμεθ τοποθετήθηκε προσωρινά στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Ρέτβικ, το οποίο άνοιξε τις πύλες του πέρυσι το χειμώνα παρά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.

Αμέσως μετά την εγκατάσταση στο κέντρο ξεκίνησε τη δράση του, με αποτέλεσμα σε λιγότερο από ένα μήνα να έχει επιτεθεί σεξουαλικά εναντίον 21 γυναικών του Ρέτβικ.

Το νεότερο θύμα του ήταν ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο ο ισλαμιστής παιδόφιλος εντόπισε στην παραλία της πόλης. Ο 27χρονος την άρπαξε και επιχείρησε να την φιλήσει, αλλά την τελευταία στιγμή ο πατέρας της κατόρθωσε να την απομακρύνει.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, σε μια άλλη περίπτωση ο Μωάμεθ ακολούθησε μία μητέρα, η οποία μόλις είχε αφήσει την κόρη της στο νηπιαγωγείο. Στη μέση του δρόμου ο 27χρονος την σταμάτησε και τη ρώτησε αν την πουλάει!

«Ξέρεις τι χρειάζεται ένας άνδρας», είπε στην σοκαρισμένη μητέρα.

Δύο 13χρονα κορίτσια κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο δράστης τις πλησίασε και τους είπε ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί τους. Τα κορίτσια πρόλαβαν να τρέξουν και να κρυφτούν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, το ισλαμιστικό κτήνος περιφερόταν συχνά έξω από νηπιαγωγεία και σχολεία αναζητώντας υποψήφια θύματα.

Συνολικά βίασε 17 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μία 69χρονη, η οποία είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της σε ένα από τα πάρκα της πόλης.

Στις 28 Οκτωβρίου ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς.

Hellasforce

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ