Συνεχίζονται οι παραιτήσεις λόγω εκλογών που δεν θα… γίνουν!

εκλογες3
 
Την παραίτησή του αναμένεται να υποβάλει , ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, προκειμένου -σύμφωνα με πληροφορίες- να θέσει υποψηφιότητα σε περίπτωση που διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
Ο κ. Σιμόπουλος θα πολιτευτεί στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, σήμερα, Τετάρτη, υπέβαλε την παραίτησή του και ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Αγγελος Τσιγκρής. Ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε δεκτή την παραίτηση.
Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αχαΐας.
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και σύμφωνα με πληροφορίες θα πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ στη Β´ Αθήνας.
Με επιστολή του, ο κ. Κομνηνός κάνει μια ιστορική αναδρομή της θητείας του ως γενικός γραμματέας και του έργου που επιτέλεσε και δηλώνει πως από άλλο μετερίζι θα συνεχίσει την προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο.
Επίσης, η γενική γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, παραιτήθηκε από τη θέση της προκειμένου να είναι υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα, αφού λόγω εκλογικού νόμου παραιτήθηκα από τη θέση μου» αναφέρει η κ. Γιαννακίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Χθες, Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης έκανε δεκτές δύο παραιτήσεις, των προέδρων του ΟΚΑΝΑ Μιχάλη Κατρίνη και του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη.
Ο κ. Κατρίνης αναμένεται να πολιτευθεί στο νομό Ηλείας, όπου και στο παρελθόν είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ, και ο κ. Παπαγιαννίδης στο νομό Λέσβου.
Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας αποδέχτηκε χτες την παραίτηση του Αγγελου Τόλκα από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ).
Και ο κ. Τόλκας αναμένεται να πολιτευθεί σε πρίπτωση που προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ