ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

7,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
wpid-20141215024259.jpgΠροβάδισμα 6% του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται λίγες ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Βουλής.
Σύμφωνα με τη μέτρηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής η διαφορά με τη ΝΔ ανέρχεται στις 7,5 μονάδες.
Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία που προέκυψαν από τη δημοσκόπηση οι πολίτες εμφανίζονται διχασμένοι σχετικά με το αν η σημερινή κυβέρνηση θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία. Ωστόσο, η πλειονότητα δηλώνει πως στην περίπτωση που τελικά διεξαχθούν πρόωρες εκλογές τότε το καλύτερο θα είναι να προκύψει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28%, ενώ ακολουθεί η ΝΔ με ποσοστό 21,9%.
Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 5,6% και στη συνέχεια ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,7%, το Ποτάμι με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 3,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,4%. Άλλο κόμμα απαντάει το 4,1%. Το 12,6% των πολιτών απαντάει πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει και το 3,2% απαντάει «Δεν ξέρω – Δεν απαντώ». Λευκό ή άκυρο θα ρίξει το 2,1%, ενώ το 3,7% απαντάει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *