Πανηγυρίζουν οι παράφρονες επειδή καταρρέει το ρούβλι. Ο Τσίπρας δεν έχει ξενοδοχείο, αγράμματοι πολιτικάντηδες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid-20141215112235.jpgΓια να πικάρουν τον Τσίπρα με τις πεντοζάλες, οι παράφρονες του μνημονίου και οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες φτάνουν στο σημείο να πανηγυρίζουν για την πτώση που καταγράφει το Ρούβλι, έναντι του Ευρώ.

Με το ευρώ να αντιστοιχεί σε 100 ρούβλια, το κόστος των διακοπών στην Ελλάδα, τον αγαπημένο προορισμό για κάθε Ρώσο…πολίτη, γίνεται απαγορευτικό. Εάν συμπεριλάβουμε και την παράνοια των κυρώσεων που ήλθε να προστεθεί στο απαράδεκτο καθεστώς της βίζας, χιλιάδες τουριστικές επιχειρήσεις που βασίζονται στον τουρισμό από την Ρωσία αντιμετωπίζουν πλέον το φάσμα της χρεοκοπίας.

Απ’ ότι ξέρουμε, ο Τσίπρας δεν διατηρεί τουριστική επιχείρηση. Ας απολογηθούν λοιπόν οι σύγχρονοι Καλιγούλες απέναντι στους χιλιάδες επιχειρηματίες και δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους που θα καταστραφούν λόγω της ψυχροπολεμικής παράνοιας που οι ίδιοι επικροτούν.

ΥΓ. Για τους παραγωγούς, τους αγρότες, τους εξαγωγείς του πρωτογενούς τομέα, δεν το συζητάμε καν. Η τουρκική ντομάτα θα κάνει θραύση ενώ οι Ελληνικές θα ψάχνουν γερμανό να τις αγοράσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ