Μπλέκουν τον Κωστα Καραμανλη σε σενάρια, αυτοι που έκαναν το πολίτευμα σαν τα μούτρα τους…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141220010020Βγαινει λοιπον σημερα το Εθνος του κυρίου Μπομπολα για να μας πείσει οτι εχει “εσωτερική πληροφόρηση” για το τι πιστεύει ο Κωστας Καραμανλης. Το γεγονός θα φάνταζε κωμικό εαν η πατριδα μας δεν μάτωνε απο την πτώση Καραμανλή και έπειτα.
Καποιοι θέλουν τον κοσμο “χρυσοψαρο” για να τον ταΐζουν ανενόχλητοι με ενημέρωση Α λα καρτ, ανάλογα με τα συμφεροντα τους.
Η αληθεια ειναι βεβαίως οτι η τελευταία εφημεριδα που θα είχε πρόσβαση στον Κ. Καραμανλη, ειναι το Εθνος. Αντιθετα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμη με το Μαξίμου, που φαίνεται πως ψάχνει αποδιοπομπαιους τράγους για την επόμενη μέρα. Οπως ακριβως έκαναν το 2010 και για το έγκλημα του μνημονιου, ρίχνοντας τα ολα στον Καραμανλη.
Το πονηρό σημείο; Οτι ο Κωστας Καραμανλης ειναι όντως υπερ των “καθαρών λύσεων”, με πρώτη την αναθεώρηση του Συντάγματος. Μια αναθεωρηση που οι νταβατζηδες θα κάνουν τα παντα για να μην περάσει, με οποιαδήποτε κυβερνηση. Περιέχει βλέπετε τον “Βασικό Μέτοχο”, γεγονός που έχουν αποκρύψει οι πάντες. Ειναι το λεπτό σημείο που θα κρίνει και το ποιον της επόμενης κυβερνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ