Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Ο απόλυτος διασυρμός της ΕΣΗΕΑ. Συνδικαλισμός στην υπηρεσία του ψεύδους και της διαπλοκής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141221110539

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο Π. ΧΑΪΚΑΛΗΣ
Ας συμπεριλάβει την επόμενη φορά η ΕΣΗΕΑ στις ανησυχίες της περί δεοντολογίας και τα δυσώδη «ρεπορτάζ» συγκεκριμένων-γνωστών δημοσιογράφων
« Η ΕΣΗΕΑ παρέδωσε σήμερα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ μαθήματα ρεπορτάζ και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Όντως οφείλει να υπερασπίζεται τόσο τα μέλη της όσο και τη δεοντολογία. Αφού όμως το κάνει, ας το πράττει τουλάχιστον χωρίς εκπτώσεις.
Επειδή στην ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ μίλησε για «τερατολογίες» (εντός εισαγωγικών) εγώ θα περιμένω να βγάλει τα εισαγωγικά και να μας πει κάτι για το αποψινό «ρεπορτάζ» στον ΣΚΑΪ του μέλους της ΕΣΗΕΑ Ιωάννας Μάνδρου που ξεπέρασε κάθε όριο «δημοσιογραφίας».
Στο μνημειώδες αυτό «ρεπορτάζ» περιγράφοντας την αντιπαράθεση Χαϊκάλη–Αποστολόπουλου μίλησε για «δυσώδη υπόθεση … όπως λέμε “ο κλέψας του κλέψαντος”» (!!!) και διαβεβαίωσε τους τηλεθεατές πως η Δικαιοσύνη διαπίστωσε για μια εν εξελίξει υπόθεση ότι «οι ενδείξεις περί χρηματισμού Χαϊκάλη είναι ισχνές»!!!
Τέλος, για να μην αφήσει καμία απορία για την ποιότητα του «ρεπορτάζ» της, η Ι. Μάνδρου επικαλέσθηκε μέχρι και έρευνα της ΕΛ.ΑΣ που δήθεν «κατέδειξε ότι το υλικό (του Π. Χαϊκάλη) είναι συρραφές και πειραγμένο», κάτι που είχε ήδη διαψευσθεί!
Επειδή η ΕΣΗΕΑ μας επεσήμανε πως οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον Κώδικα Δεοντολογίας, αναμένουμε από την ίδια να πράξει τα δέοντα για παρόμοια με το αποψινό, όντως δυσώδη “ρεπορτάζ”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ