Ο Βενιζέλος κάνει…μαθήματα στο Γιώργο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

gap
 
 
 
 
Mήνυμα προς τον Γιώργο Παπανδρέου για την ενότητα του κόμμματος έστειλε από την Καβάλα όπου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε την πρώτη υποδοχή της πρότασης συναίνεσης που έκανε σήμερα το μεσημέρι ο
 

πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι λυπάται που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης έσπευσαν να την απορρίψουν ακαριαία.
Στην ομιλία του σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε με έμφαση ότι θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος για να αποτρέψει περαιτέρω διάσπαση του κόμματος και υπογράμμισε: «Έχω προσωπικά κάνει τεράστιες προσπάθειες για την ενότητα του χώρου σε όλες τις φάσεις της πολιτικής μου διαδρομής. Και θα κάνω και τώρα. Δεν θα σταματήσω, ούτε τη μέρα της κατάθεσης των ψηφοδελτίων στον Αρειο Πάγο, να αγωνίζομαι για τη συστράτευση όλων των στελεχών, για την ενότητα του χώρου, για να μην ζήσουμε την εικόνα μιας περαιτέρω διάσπασης, χωρίς λογική, χωρίς πραγματικό πολιτικό στόχο, γιατί δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια , αλλά και γιατί αυτό συνιστά προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και στους ιστορικούς αγώνες της παράταξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ