Οι νταβατζηδες αποκαλύπτονται: Τσιπρα, θα φύγεις με ελικοπτερο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141227094428

Σημερα οι νταβατζηδες στέλνουν ευθέως τι μήνυμα στον Τσιπρα περι “αριστερής παρένθεσης”. Σχέδιο που το έχουμε αποκαλύψει εδω και μήνες, με την επισήμανση πως ο Τσιπρας θα πρεπει να σκεφθεί πολύ σοβαρά ποιον κομμουνιστή ηγέτη θα μιμηθεί. Διαβάστε: Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το συστημα!
Θα μπορούσε ποτέ ο Μπους να δηλώσει πως «εαν εκλεγεί ο Ομπαμα θα αδειάσουν οι τραπεζες»; Θα βρισκόταν στο εδώλιο την ίδια ημερα, οπως θα γινόταν σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κυρίαρχο κράτος.
Αρκεί λοιπόν η εξήγηση της μπανανίας για την τραγική δηλωση που φέρεται να έκανε ο πρωθυπουργος εντός καφενείου;
Οχι. Η γνώμη κορυφαίου τ. στελέχους του ΔΝΤ, που μας είχε βοηθήσει απο την αρχή της Ελληνικής τραγωδίας, όταν ουδείς πίστευε οτι ο Παπανδρεου θα έφερνε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ειναι ξεκάθαρη.
«Όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, η χωρα μετατρέπεται σε μια λεμονόκουπα όπου η φιλική προς το ΔΝΤ κυβερνηση προσπαθεί να την στίψει ολοκληρωτικα, όσο το δυνατό συντομότερα. Να καταπιεί και την τελευταία σταγόνα δημοσιου και ιδιωτικού πλούτου, απο τις καταθέσεις στις τραπεζες, τα σπιτια, τις δημόσιες εκτάσεις και τα μελλοντικά έσοδα απο την εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικων πηγών.
Το ταμείο δρα σαν βαμπίρ που δεν ενδιαφέρεται για την επιβίωση του θύματος αλλα για την ολοκληρωτική αφαιμαξη του, αφήνοντας στο τέλος ενα άψυχο κουφάρι.
Στην Ελλαδα τα πράγματα ειναι λίγο πιο περίπλοκα λόγω της πολιτικής κατάστασης. Η άρχουσα πολιτικη τάξη ειναι τοσο βαθιά χωμένη και διαπλεκόμενη που δεν προτίθεται να παίξει τον ρόλο του Ντε Λα Ρουα και να εγκαταλείψει την χωρα όταν έρθει η στιγμή του χάους. Αυτο που σχεδιάζουν ειναι να παραμείνουν στην εξουσία μεχρι να ολοκληρώσουν την αφαιμαξη και μετα να παραδώσουν σε κάποιον εκτος πολιτικής ελίτ μια στιμμένη λεμονόκουπα που δεν θα μπορει να δώσει στους πολίτες ουτε τα βασικά της επιβίωσης.
Για τον Τσίπρα λοιπόν θα κάνουν οτι μπορούν για να φορτώσουν πάνω του την ολική διάλυση ωστε να επανέλθουν σαν σωτήρες κουνώντας το δάχτυλο στους εξαθλιωμένους Ελληνες για την επιλογή τους.
Δυστυχώς η Ελλαδα μοιάζει με την διαλυμένη Αργεντινη του 2001. Χωρις καύσιμα αφού σταμάτησε την σχέση με το Ιράν και πλεον ψωνίζει απο το ελεγχόμενο Καταρ (αληθεια, πόσοι Ελληνες το γνωρίζουν αυτο;) με μια δημοσια υγεία που εξαρτάται απο τις πολυεθνικές και οχι την ντόπια παραγωγή.
Αντιθετα, η Αργεντινη του 2014 μπόρεσε να σηκώσει ανάστημα αφού είχε καταφέρει να απεμπλακεί απο την επιρροή συμφεροντων του ΔΝΤ. Είχε εθνικοποιησει παλι την ενέργεια, είχε χτίσει αυτάρκεια σε φάρμακα, είχε συμφωνήσει ανοιχτή πίστωση απο την Κινα με εγγύηση μελλοντικά έσοδα απο την ενέργεια.
Ο μόνος τρόπος να καταφέρει ο Τσιπρας να διασωθεί και να ελευθερώσει την χωρα του, ειναι να τα κανει ολα αυτα σε 10 μήνες και οχι 10 χρονια. Πράγμα αμφίβολο αφού ο πολεμος που θα δεχθεί θα ειναι λυσσαλεος.
Άρα αυτα περί αριστερής πολιτικής τα ακούω βερεσέ. Θα χρειαστεί σιδηρά πυγμή και ειλικρίνεια στον λαό για να τον εχει στο πλευρό του. Έτσι πας σε πόλεμο με τα συμφεροντα που θέλουν να σε σκοτώσουν. Δεν συζητάς αλλα πολεμάς. Οπως έκανε ο Σταλιν όταν οι σύμμαχοι (γερμανοι) του τον πρόδωσαν και εισέβαλαν στην χωρα του. Αντιθετα ο Λένιν τους είχε χαρίσει την χωρα (σ, στους Γερμανούς). Ας επιλέξει ποιον κομμουνιστή θα μιμηθεί.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ