Η Κρήτη δείχνει ξανά το δρόμο της απελευθέρωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141227020021

Ποιοι είναι επί της ουσίας περισσότερο φονικοί, στυγνοί, ξεδιάντροποι, ύπουλοι, άλλα συνάμα επικίνδυνοι εγκληματίες;
Είναι εκείνοι που επιχειρούν να συσκοτίζουν το νου, ιδιαίτερα των ανυποψίαστων νέων, προκειμένου να συγκαλύπτουν και εγκλήματα και ανοσιουργήματα που συντελέσθηκαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, απρόκλητα, ανερυθρίαστα, για άλλη μια φορά ακόμα και σήμερα στην Πατρίδα μας.
Τα νέα όπλα τους, δεν είναι η αεροπορία η τα τανκς, είναι ο μύθος, η πειθώ, οι οργανωμένες απειλές και η ψυχολογική βια. Είναι η πειθώ με τον ψευδή και άδικο λόγο, για να διαβουκολούν και να χειραγωγούν την κοινή γνώμη, παραχαράζοντας, παρερμηνεύοντας και παραποιώντας την ιστορική μας μνήμη, ρίχνοντας τόνους βρώμικης γνώσης και πληροφορίας. Σπέρνουν πνευματικές τοξίνες και φονικούς ιούς και νάρκες στα σχολεία μας και στα Πανεπιστήμια μας προκλητικά και αναίσχυντα, προκείμενου να καθυποτάξουν το λαό μας να δεχτεί τη νέα Γερμανική κατοχή για να δολοφονούν και να ληστεύουν ξανά τον πλούτο των νοικοκυριών μας χωρίς αντίσταση.
Η εμπροσθοφυλακή των Γερμανικών βαρβαρικών φύλων με επικεφαλής τον Γερμανό Ρίχτερ, που θέλει να λέγεται και καθηγητής που τον έφτιαξαν και τον εκπαίδευσαν στις Γερμανικές σχολές της χειραγώγησης και της γκεμπελικής προπαγάνδας έφτασε και αποβιβάστηκε στο πνευματικό μας φρούριο. Στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου. Αποβιβάστηκε με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο σχέδιο και στόχο που χρησιμοποίησαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο ομοϊδεάτης του οικονομικός δολοφόνος Γιούγκερ που έτυχε τιμητικής υποδοχής από ομάδα σκοταδιστών καθηγητών του περιβάλλοντος του Πρύτανη Πελεγρίνη.
Εδώ στο Ρέθυμνο τον υποδέχτηκαν και τον υποδέχονται οι συνεργάτες του και ομοϊδεάτες του συνάδελφοι του για να τον τιμήσουν. Τον δέχονται και τον αναγνωρίζουν ως ισότιμο, αλλά κυρίως ως πνευματικό ηγέτη και διαπρεπή Ιστορικό που στη διατριβή του ισχυρίζεται, ότι η ηρωική αντίσταση της Κρήτης εναντίον των Γερμανών βαρβάρων κατακτητών, ήταν άδικη, βρώμικη και εγκληματική.
Η νέα Γερμανική λοιπόν απόβαση στην Κρήτη, ξεκίνησε. O “καθηγητής” Ρίχτερ με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία ντόπιων συνεργατών του στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου, πάτησε ξανά το χώμα της Κρήτης το οποίοι έχει ποτιστεί με αίμα και δάκρυα, από τα φονικά όπλα των Γερμανών εγκληματιών πολέμου το 1941.
Το προκλητικό αυτό κι ανθρωπόμορφο ον που θέλει να λέγεται καθηγητής και εραστής της ιστορίας, του πνεύματος και του δικαίου, τον προπηλάκισαν οι γενναίοι Κρητικοί, του προσάπτουν δικαίως τον τίτλο του ανεπιθύμητου, τον τίτλο του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας, που επιχειρεί εν ψυχρώ την συγκάλυψη των θηριωδιών και των ληστειών και των ομαδικών εκτελέσεων των ομοφύλων του.
Του διαμήνυσαν περίτρανα ότι η Ιστορική μας μνήμη, το ταμείο δηλαδή της παιδείας μας, δεν είναι άδειο, δεν έχει πτωχεύσει.
Δεν έχει δηλαδή πεθάνει η μητέρα της μνήμης μας που ‘ναι η μνημοσύνη, η μητέρα των Μουσών και της γνώσης. Οι ιστορικές μνήμες ιδιαίτερα στην Κρήτη, άλλα και στα Καλάβρυτα και το Δίστομο και στις 90 και πλέον μαρτυρικές πόλεις, είναι ολοζώντανες. Έχοντας λοιπόν μνήμη και γνώση οι άξιοι αγωνιστές της Κρήτης, έδωσαν την λεβέντικη απάντηση στο Ρίχτερ και στους ομοϊδεάτες συνεργάτες, τους καθηγητές στο Ρέθυμνο.
Οι Δίκαιες, περήφανες και περίφαντες πράξεις, ενέργειες, θέσεις κι απαντήσεις των συναγωνιστών μας στην Κρήτη, που ματαίωσαν με τα τραγούδια τους και με την αποφασιστικότητα τους, την ανακήρυξη “ως πνευματικού ηγέτη” ενός νεοναζί μας κάνουν εθνικά υπερήφανους, μας δίνουν δύναμη ν’ αποτινάξουμε την Νέα Γερμανική κατοχή που τείνει να επικρατήσει στη χώρα μας και στην Ευρώπη.
Οι Έλληνες όπως αποδεικνύεται ιστορικά – κι όχι μόνο με την μάχη της Κρήτης, που άφησε άφωνη όλη την ανθρωπότητα -, διεξήγαγαν πάντα αμυντικούς πολέμους.
Όμως, όταν οι επίμονοι εχθροί του Έθνους μας το παράκαναν, όπως οι Πέρσες και καλή ώρα οι Γερμανοί, τότε η Ελλάδα γέννησε κι γεννά Μεγαλέξανδρους, όχι για να σφάξουν και να λεηλατήσουν – όπως οι παραχαράκτες της Ιστορίας ισχυρίζονται για τον Αλέξανδρο -, άλλα για να εκπολιτίσουν και να συνετίσουν την ανθρωπότητα, να ξεφύγει επιτέλους από τη βαρβαρότητα και να εξανθρωπιστεί ξανά.
Το Πανεπιστημονικό Μέτωπο της χώρας και του απόδημου Ελληνισμού που έχω την τιμή να εκπροσωπώ σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε μετά από τα ντροπιαστικά γεγονότα της Πρυτανείας στο Ρέθυμνο, αποφάσισε:
1) Να εκτιμηθεί το βάθος, το πλάτος, το μέγεθος και ο στόχος της επιχειρούμενης συσκότισης και παραποίησης της Ιστορίας που ελλοχεύει μέσα στα βιβλία του εν λόγω “πνευματικού μεσαιωνικού σκοταδιστή Ρίχτερ”.
2) Να καταδειχθούν όλοι οι συνεργάτες του καθηγητές στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου, που τον υποδέχτηκαν και τον αποδέχτηκαν ως μέγα δάσκαλο της Ιστορίας
3) Να συγκληθεί Γενική συνέλευση των καθηγητών στο Πανεπιστήμιο, με την συμμετοχή των φοιτητών και των πολιτών της Κρήτης, για να εξετάσουν και να αποφασίσουν:
α) Την διεξαγωγή ΕΔΕ για τον Πρύτανη και όσων συνεργάστηκαν και συμφώνησαν ν αναγορευθεί ο Ρίχτερ επίτιμος καθηγητής.
β) Να εξετασθούν τα κίνητρα και ο στόχος εκείνων που παρουσίασαν το βιβλίο του στο Ηράκλειο στις 6/6/2011.
γ) Να τιμηθούν σε ιδιαίτερη τελετή στην πόλη του Ρεθύμνου, οι αγωνιστές της Κρήτης, που ματαίωσαν την ανακήρυξη ως καθηγητού τον Ρίχτερ.
4) Να πραγματοποιηθεί ημερίδα, που θα καλυφθεί με ομιλητές του Πανεπιστημονικού Μετώπου, του Εθνικού συμβουλίου για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και καθηγητές του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, όπου θ’ αποκαλυφθεί όλο το σχέδιο της υποταγής και της κατοχής, που επιχειρείται μέσω της παραποίησης της Ιστορίας από τους Γερμανούς ξανά.
5) Να τεθεί σε ψηφοφορία αν πρέπει να συνεχίζει να ισχύει ακόμα, ο νόμος, 4016/1959 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση της ΕΡΕ (Καραμανλή), με τον οποίο αναστέλλονταν η δίωξη των Ναζί, εγκληματιών πολέμου. Είναι νόμος που ίσχυσε και ισχύει μόνο στη χώρα μας και πουθενά αλλού στον κόσμο.
6) Να τεθεί σε ψηφοφορία αν πρέπει, να ισχύει ο νόμος 2023/1952 ακόμα, όπου η νικήτρια χώρα μας, γονυπετής, συνήψε μονομερή Ειρήνη, με την ηττηθείσα Γερμανία που αρνείται πεισματικά ακόμα και τώρα να υπογράψει συνθήκη ειρήνης με τη χώρα μας .
7) Να τεθεί σε ψηφοφορία αν θα πρέπει να συνεχίζει ν αρνείται η Γερμανία, να πληρώσει τις Γερμανικές αποζημιώσεις, τις αρχαιοκαπηλίες, τις θηριωδίες και τις καταστροφές, που επέφερε, απρόκλητα στην πατρίδα μας.
8) Να τεθεί σε ψηφοφορία, να πάρει πίσω η κυβέρνηση Σαμαρά – Παπούλια, την συμφωνία που υπέγραψε με τους Γερμανούς κατακτητές, για την ίδρυση “Γερμανοελληνικού ταμείου για την επεξεργασία του παρελθόντος”.
Παράλληλα, ν αποφασισθεί στην Κρήτη, οι φιλόλογοι στα σχολεία από σήμερα, ν’ αρχίσουν να διδάσκουν στα παιδιά, την αληθινή Ιστορία της Κρήτης και όχι αυτή που ο Ρίχτερ και ο Στεργίου ευαγγελίζονται αλλά να αναδειχθούν όλα τα εγκλήματα των Γερμανών που αρχίζουν από την εποχή του Αλάριχου (Γερμανός Βησιγότθος) μέχρι και σήμερα.
Η ανάδειξη της αλήθειας και η απόδοσις του δίκαιου δηλαδή οι Γερμανοί να πληρώσουν άμεσα το κατοχικό δάνειο και όλες τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές και την ερήμωση που προκάλεσαν στην πατρίδα μας, θα φέρει την Ειρήνη, τη συμφιλίωση και την απρόσκοπτη συνεργασία των δύο λαών.
Τελειώνοντας πρέπει να γνωστοποιήσουμε σε άτομα του τύπου και της μορφής Ρίχτερ και Στεργίου ότι η μνήμη μας που επιχειρούν να την αμαυρώσουν και να την αφανίσουν είναι και φωτεινή και ενεργή και ολοζώντανη. Προπαντός όμως μας γαλουχεί και μας διδάσκει, μας νουθετεί, μας προστατεύει νύχτα και ημέρα και γι αυτό μας φέρνει στο νου μας και στη συνέχεια στη γλώσσα μας τα σοφά λόγια των δασκάλων μας. Τα λόγια των καθηγητών Στεφανίδη, Αγγελόπουλου, Ζολώτα, του Κομνηνού Πυρομάγλου στη Βουλή του 1959 – 1962, που μας προειδοποίησαν για την νέου τύπου Γερμανική κατοχή, που σχεδίαζαν οι Γερμανοί τότε για μας σήμερα. Επίσης την απάντηση του ίδιου του αντικαγγελάριου το 1945 στην ερώτηση ελβετίδας δημοσιογράφου που ομολογούσε τα νέα σχέδια των Γερμανών και ότι περίπου το 2000 – 2010 ο Γκέμπελς θα σηκωθεί από τον τάφο του και θ’ αναφωνήσει ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Τα λόγια του Ελύτη το 1979 που μας προειδοποιούσε με σαφήνεια λέγοντας: “Μα ήδη σας το χω πει. Αυτό που βλέπω να ‘ρχεται είναι η βαρβαρότητα μεταμφιεσμένη όμως κάτω από άνομες συμφωνίες και συναλλαγές και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις, όπως του τύπου Στεργίου και του τύπου Ρίχτερ (καλή ώρα με τα πολύχρωμα φουλάρια του). Δεν θα είναι όμως αυτή τη φορά οι φούρνοι του Χίτλερ του προγόνου του Ρίχτερ, θα είναι κάτι πολύ χειρότερο”.
Θα είναι μια οιονεί επιστημονική καθυπόταξη με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που θα αλώσει την παιδεία μας, την ιστορία μας και προπαντός θα θολώσει την μνήμη των νέων μας για να μην έχουν καμία προστασία καμία κρίση, χωρίς Ερμή, χωρίς ειρμό και νουν Αθηνάς. Έτσι θα είναι έρμαια και απροστάτευτοι στον δικό τους απόλυτο έλεγχο. Θα τους κυβερνάνε και θα τους ελέγχουν χωρίς να είναι σε θέση οι νέοι μας να προβάλλουν καμία αντίσταση, όταν θα βιάζεται η τιμή και η υπόληψη τους. Όταν θα ληστεύουν τον πλούτο μας και όταν θα μας επιβάλουν αργό και βασανιστικό θάνατο όπως σήμερα.
Ο σημερινός πόλεμος έχει πιο φονικά όπλα από εκείνα που εξόντωναν τους Έλληνες στους προηγούμενους πολέμους. Όπλα που σκορπίζουν την αρρώστια και τον θάνατο χωρίς ήχους πολυβόλων, χωρίς τους ήχους των αεροπλάνων και των τανκς. Είναι δηλαδή τα μνημόνια, η τοκογλυφία, η χιτλερική προπαγάνδα, οι εγκύκλιοι και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που είναι φωτοαντίγραφα των διαταγμάτων του Χίτλερ καταργώντας το υπάρχον σύνταγμα και κάθε ίχνος δικαίου.
Είχαν ετοιμαστεί στο Ρέθυμνο να του φορέσουν την τήβεννο του φιλειρηνικού προβάτου για να εισβάλλει ως γνήσιος απόγονος των Ούννων και του Αλάριχου τιμητικά στα πανεπιστημιακά έδρανα της Κρήτης. Έτσι ανενόχλητος θα ρουφάει την ιστορική μας μνήμη και την ιστορική αλήθεια από τους ανυποψίαστους νέους μας. Θα τη μετατρέπει με άνεση σε δύσοσμα, τοξικά, βλαβερά και επικίνδυνα προϊόντα στον πεπτικό του σωλήνα, μολύνοντας και ρυπαίνοντας την πνευματική ατμόσφαιρα της λεβεντογέννας Κρήτης.
Η επιχείρηση αποδοχής και εγκατάστασης του Ρίχτερ είναι καθαρή απόπειρα συγκάλυψης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, που διαπράχτηκαν μέχρι τώρα από τα γερμανικά βαρβαρικά φύλα στη χώρα μας και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται σήμερα στην πατρίδα μας με χιλιάδες αυτοκτονίες και νοσηρότητα του πληθυσμού χωρίς τρόφιμα, χωρίς γιατρούς, χωρίς φάρμακα ένεκα του νέου πολέμου που είναι γερμανικής κυρίως έμπνευσης και σχεδιασμού. Απόπειρα επίσης συγκάλυψης των παλαιών γενοκτονιών αλλά κυρίως της σημερινής γενοκτονίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Άτομα σαν τον Ρίχτερ και Στεργίου που προσποιούνται τους καλούς, καγαθούς και σεβάσμιους καθηγητές, ενώ δεν είναι, είναι στοιχεία διαβρωτικά, νοθευτικά και επικίνδυνα. Όμως με ένα προσεκτικό και τέλειο βλέμμα του δικού μας Καζαντζάκη αποκαλύπτεται αβίαστα το αποτρόπαιο πρόσωπό τους πίσω από τη γλυκύτατη μάσκα τους.
Είναι δηλαδή βάρβαροι, πνευματικοί κατακτητές και βιαστές της ιστορίας, που φιλοδοξούν και στοχεύουν να κυριαρχήσουν πρώτα στο νου και μετά να ελέγχουν το σώμα μας δηλαδή να ληστεύουν τον πλούτο της εργασίας μας και το σώμα μας να είναι μόνο αγορά για τα προϊόντα των εταιριών τους.
Είναι δηλαδή ράτσα μιαρή, είναι δόλιοι και κόλακες. Υποκριτές στις σχέσεις τους και στη φιλία. Ξένοι στο δίκαιο και θαρραλέο λόγο. Ξεσκονιστήρια των πλούσιων αφεντικών τους, αλαζόνες όμως με τους απλούς και έντιμους πολίτες. Ψυχικά κατακάθια. Ψεύτικοι και αδύναμοι σε κάθε δημόσια παρουσία ή εκδήλωση της ζωής τους. Ζουν με τις εντολές και το γνέψιμο των πλούσιων αφεντικών τους. Από επιλογή είναι δούλοι και όχι ελεύθεροι.
Εμείς μόνο οίκτο και περιφρόνηση μπορούμε να νοιώθουμε γι’ αυτούς.
Μ’ εκτίμηση
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος
Καρδιολόγος – Πνευμονολόγος
Επικεφαλής του Πανεπιστημονικού Μετώπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ