Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε στον …Σαμαρά ότι πετάει λευκή πετσέτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μαγια
Αποκαλυπτική η συνέντευξη, που έδωσε ο πρωθυπουργός στον …Α. Σαμαρά, και μεταδόθηκε από την έγχρωμη ΥΕΝΕΔ.
Οι πιθανότητες να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρά τις παρασκηνιακές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι αμελητέες.
Πέφτουν στο κενό και οι τελευταίες σπασμωδικές προσπάθειες του καθεστώτος να στηθούν ψευδοπλαίσια συναίνεσης και νεοπαγή απολιτικά ή μεταπολιτικά σχήματα. Η κυβέρνηση της συμφοράς πετάει λευκή πετσέτα. Είναι βέβαιο ότι πηγαίνουμε σε εκλογές μέσα στον Ιανουάριο.
Δεν ήταν παρά μια πλάνη και μια ψευδαίσθηση η εμμονή της καταρρέουσας κυβέρνησης ότι θα περνούσε, έστω με δυσκολία, τον κάβο της Προεδρικής εκλογής, με όπλα την αφόρητη κινδυνολογία, τα ασύστολα ψεύδη, τα τρομολάγνα παιχνίδια και τους βάρβαρους πολιτικούς εκβιασμούς.
Συνεπώς, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την «ηρωική» πτώση, προκειμένου να μετριαστεί η εκλογική της συντριβή και να καταστεί διαχειρίσιμη.
Πάνω σ’ αυτό το σχεδιασμό, της διαχείρισης της εκλογικής συντριβής, στήθηκε ο μονόλογος του Σαμαρά, στη ΝΕΡΙΤ (ανατριχιαστική αναβίωση της χουντικής ΥΕΝΕΔ), ο οποίος με μπόλικο κουτσαβακισμό επιχείρησε για άλλη μια φορά να παραποιήσει την πραγματικότητα, να εκβιάσει, να κινδυνολογήσει και να απειλήσει.
Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τον Σαμαρά. Εμφάνισε την εικόνα ενός φοβισμένου πρωθυπουργού, που λειτουργώντας εν μέσω πανικού ενοχοποιεί τις εκλογές, αλλά …αισθάνεται ότι θα τις …κερδίσει.
Μάλιστα, μέσα στην απελπισία του, έκλεισε το μάτι στη Χρυσή Αυγή, ενώ προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπλέξει σε περιπέτειες, να κάτσει στα αβγά του και να τον αφήσει να τελειώσει τη «δουλειά», όπως αυτός ξέρει.
Αύριο (Δευτέρα) το μεσημέρι τα εξωθεσμικά κέντρα και οι δυνάμεις, που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια και έφεραν τα Μνημόνια, θα απολέσουν τον έλεγχο της κατάστασης και συνακόλουθα την κουτάλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ