Ο Σαμαράς έκανε..΄δώρο την ημερομηνία των εκλογών στο Βενιζέλο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σαμαραςβενιζελος
Μέχρι και χθες η απόφαση ήταν να οριστούν οι εκλογές για την 1η Φεβρουαρίου ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος να ανατραπεί το προβάδισμα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο στα ποσοστά όσο και στην παράσταση νίκης που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Η τελική απόφαση όμως ελήφθη χθες σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου του κ. Αντώνη Σαμαρά με τους συνεργάτες του. Η απόφαση άλλαξε μετά

από πίεση που άσκησε ο κ. Βαγγέλης Βενιζέλος ο οποίος επιθυμεί όσο το δυνατόν μικρότερη προεκλογική περίοδο ώστε να μην προλάβει να ετοιμαστεί το νέο κόμμα που ετοιμάζει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Πάντως μέχρι και χθες το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου προσπαθούσαν να αυξήσουν τις ψήφους υπέρ του κ. Σταύρου Δήμα προκειμένου να υπάρχει το «7», όπως έλεγαν εννοώντας ότι προσδοκούσαν περισσότερες από 170 ψήφους, στον τελικό αριθμό καθώς παίζει ρόλο στις εντυπώσεις που δημιουργούνται.
Την αισιοδοξία της ηγεσίας της ΝΔ εξέφρασε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης μετά την ολοκλήρωση της τρίτης άκαρπης ψηφοφορίας στην Βουλή.
Σύμφωνα με την ανάλυση του ηγετικού επιτελείου της ΝΔ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μείωση της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με την διαφορά να είναι στο όριο του στατιστικού λάθους. Επίσης προβάλλουν ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές καθώς επίσης ότι εμπιστεύεται τη ΝΔ. Κυρίως όμως λένε οι μετρήσεις δείχνουν συντριπτική υπεροχή του κ. Σαμαράς έναντι του κ. Τσίπρα σε ότι αφορά την εμπιστοσύνη για τα θέματα οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής. Εκτίμησε ότι ετκός από την αγανάκτηση προς την κυβέρνηση ο κοσμος ψηφιζει και το μελλον και ότι έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγγελθεί διεθνώς.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ