ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141229065951

Τα γεγονότα μαρτυρούν ότι η Παγκόσμιος Δύναμις ΗΠΑ, ακολουθούμενη δουλικά από τους Ευρωπαίους δορυφόρους της, κήρυξε, πλέον, τον πόλεμο κατά της Χερσαίας/Ηπειρωτικής Δυνάμεως Ρωσίας.
Βεβαίως, για του λόγου το ακριβές, η φράση «κήρυξη πολέμου» αφορά στην ουσία, όχι στον τύπο, δοθέντος ότι οι ΗΠΑ – μία ιδιαζόντως πολεμοχαρής «Δημοκρατία», ως γνωστόν – κατά παγίαν συνήθειάν τους δεν τηρούν τους τύπους του Διεθνούς Δικαίου, όταν επιτίθενται εναντίον άλλων κρατών.
Όπως και παλαιότερα έχομε αναφέρει, εκ των 250 περίπου πολέμων πάσης φύσεως και κλίμακος, τους οποίους έχουν διεξαγάγει οι ΗΠΑ στα 250 περίπου χρόνια υπάρξεώς τους ως κράτους, από το 1776 έως σήμερα (ένας πόλεμος κατ’ έτος δηλαδή!), μόνον σε πέντε (5) περιπτώσεις είχε προηγηθεί κήρυξη πολέμου, κατά πως ορίζει το Διεθνές Δίκαιον! Όλοι οι υπόλοιποι ήσαν ακήρυκτοι πόλεμοι, ήγουν, από την σκοπιά του Διεθνούς Δικαίου, παράνομες και πειρατικές επιδρομές! Το αξιοσημείωτο αυτό γεγονός το είχε επισημάνει προ ετών και ο Αμερικανός στοχαστής Noam Chomsky. Όποιος ενδιαφέρεται για περαιτέρω στοιχεία, δύναται να αναζητήσει την θαυμάσια μελέτη της Ellen Collier, η οποία έχει ασχοληθεί με την Ιστορία του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, για τις στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ ανά την υφήλιον, διαχρονικώς.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ