Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Απίστευτη γκάφα με τον πρώτο Ελληνα νεκρό-Δεν τον αναγνώρισαν τα παιδιά του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

an ek
 
 
Μια απίστευτη εξέλιξη υπάρχει στο θέμα της ναυτικής τραγωδίας με το Norman Atlantic. Σύμφωνα με  πληροφορίες , ο Γεώργιος Δούλης, ο πρώτος έλληνας νεκρός στο δυστύχημα δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμα από τους συγγενείς του!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δυο παιδιά του Γιώργου Δούλη, μετέβησαν στο Μπρίντεζι προκειμένου να

 
συναντήσουν την μητέρα τους αλλά και να κάνουν το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του πατέρα τους.
Όμως, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, ο νεκρός ο οποίος τους έδειξαν δεν είναι ο πατέρας τους.
Ο γιος του Γιώργου Δούλη, Λάμπρος, «ο νεκρός που μου έδειξαν δεν είναι σε καμία περίπτωση ο πατέρας μου. Μου είπαν να περιμένω το επόμενο πλοίο για να δω αν είναι ο πατέρας μου στους 5 νεκρούς που μεταφέρονται».
Όπως εικάζουν, η μητέρα τους πάνω στον πανικό τις δύσκολες ώρες που ήταν εγκλωβισμένη στην γλίστρα του πλοίου πίστεψε ότι ο σύζυγός της είναι νεκρός! Ωστόσο, ο Γιώργος Δούλης δεν ειναι μέχρι στιγμής ούτε μεταξύ των διασωθέντων και θεωρείται αγνοούμενος!
Η γυναίκα του Γιώργου Δούλη μιλώντας στα ιταλικά μέσα δήλωνε πως το μόνο που θυμάται είναι “φωτιά, κραυγές, και μετά πολύ πανικό. Ο σάκος κατέβηκε, έπεσε στη θάλασσα. Αλλά ο σάκος δεν σταθεροποιήθηκε στη βάρκα. Τρία άτομα έπεσαν, ένας σκοτώθηκε ακαριαία. Ο σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν εδώ. Καθιστοί και οι δύο μας, ενώ ήμουν πάνω στα πόδια του. Παγιδεύτηκαν τα πόδια μας, δεν μπορούσαμε να βγούμε. Μετά από 4 ώρες ήρθε να βοηθήσει ένας νεαρός. Έφυγε και μετά ήρθε ένας άλλος. Ήμασταν παγιδευμένοι, εγώ φώναζα στα ιταλικά…Το πλοίο πήγαινε πάνω κάτω. Εγώ έβαζα τα χέρια μου για να μην χτυπήσω το κεφάλι μου”.
Για τον άντρα της, δήλωσε: “Ο άντρας μου φώναζε και εγώ του έλεγα βάλε μπροστά τα χέρια σου. Εκείνος μου έλεγε: “όχι έτσι πρέπει να το κάνω. Εγώ γνωρίζω τη θάλασσα”.
Όπως σημειώνει η κα Δούλη χαρακτηριστικά: “Και μετά ήρθε να βοηθήσει το σύζυγό μου, τον τράβηξε, εκείνος αντέδρασε έτσι ξεφύσηξε και πέθανε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ