Ο Ποροσένκο θα επιβάλλει στρατιωτικό νόμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ποροσενκοΟ πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε σήμερα ότι θα επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, εάν δεν προχωρήσει η ειρηνευτική διαδικασία και θα υπάρξει πλήρης κλιμάκωση της στρατιωτικής επίθεσης στην Ντονμπάς.

«Στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου για την Ασφάλεια επικεντρωθήκαμε στην ετοιμασία ενός ξεχωριστού σεναρίου μάχης με κατανομή των λειτουργιών των τοπικών αρχών, ώστε να υπάρχει ένα σαφές σχέδιο για το τι θα πράξουμε σε μια περίπτωση κινδύνου. Εάν δεν προχωρήσει η διαδικασία και δεν υπάρξει διέξοδος για την ειρήνη, θα εφαρμοσθεί αμέσως ο στρατιωτικός νόμος και θα συνεχισθεί μια πλήρης κλίμακα στρατιωτική επίθεση», είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο τη Δευτέρα.
Ο Ουκρανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι έχουν ετοιμασθεί σχέδια δράσης για κάθε επικεφαλής και τόνισε ότι θα ζητήσει και τον ανάλογο προϋπολογισμό  γιατί πιστεύει ότι «οι κίνδυνοι παραμένουν υψηλοί και προτεραιότητά μου είναι ετοιμότητα για μάχη του ουκρανικού στρατού», σημειώνει το ουκρανικό Ίντερφαξ. ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ