Ινδονησία: Η πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα θα σπείρει τον όλεθρο στον πλανήτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ινδονησιαΗ Ινδονησία, η πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη απειλή για το σύγχρονο δυτικό κόσμο.

Μαζί με την Τουρκία, η Ινδονησία κατέχει έναν από τους ισχυρότερους στρατούς του πλανήτη, ο οποίος αποτελείται αποκλειστικά από ισλαμιστές δολοφόνους.

Η Ινδονησία έχει διαπράξει ανείπωτες βαρβαρότητες κατά των χριστιανών στο ανατολικό Τιμούρ. Από το 1970 οι ισλαμιστές έχουν σφάξει δεκάδες χιλιάδες Χριστιανούς, έχουν βιάσει αμέτρητες γυναίκες, έχουν εκδιώξει εκατομμύρια ανθρώπους.

Έχουν διαπράξει απίστευτες κτηνωδίες: ξεριζώνουν τις καρδιές των Χριστιανών, εφαρμόζουν προγράμματα στείρωσης σε Χριστιανές, ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών.

Η γενοκτονία των Χριστιανών έχει ξεκινήσει χρόνια πριν. Ωστόσο, η Δύση εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια της μπροστά στις αποτρόπαιες θηριωδίες. Μάλιστα, οι δυτικοί πολιτικοί εξυμνούν την Ινδονησία ως «φάρο» της Δημοκρατίας, της διαφορετικότητας και της ανοχής, ενώ ισχυρίζονται ότι αποτελεί πρότυπο για τις υπόλοιπες μουσουλμανικές χώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=VHEJMZ0cLWw

Hellasfoce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ