Επιβεβαιώνει η Ινδονησία ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του AirAsia

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AirAsia_X_Airbus_A330-300_Nazarinia-3Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της AirAsia που χάθηκε μεταξύ Ιάβας και Σιγκαπούρης με 162 επιβαίνοντες νωρίς το πρωί της Κυριακής παίρνουν άλλη τροπή.
“Εντοπίσαμε περίπου 10 μεγάλα αντικείμενα και πολλά μικρά αντικείμενα λευκού χρώματος τα οποία δεν μπορέσαμε να φωτογραφίσουμε”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ινδονησιακού στρατού, Αγκους Ντούι Πουτράντο, προσθέτοντας ότι ορισμένα αντικείμενα μοιάζουν με πόρτα αεροσκάφους και τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης.
Την ίδια ώρα, η τηλεόραση της Ινδονησίας έδειξε εικόνες αντικειμένων που επιπλέουν στη Θάλασσα της Ιάβας τα οποία ενδεχομένως να ανήκουν στο αεροσκάφος το οποίο πιθανόν συνετρίβη σε ρηχά νερά ανοικτά των ακτών της Ινδονησίας.
Η τηλεόραση έδειξε δύο σχετικά μεγάλα αντικείμενα, ένα πορτοκαλί και ένα γκρι ή καφέ, να επιπλέουν στην επιφάνεια. Το μεγαλύτερο φαίνεται να έχει μήκος αρκετών μέτρων. “Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν έχω λάβει άλλο στοιχείο”, δήλωσε ένας αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας στο δίκτυο MetroTV αναφερόμενος στα συντρίμμια αυτά. “Οι έρευνες συνεχίζονται και από άλλα αεροσκάφη”.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ