"Κώδικας δεοντολογίας" από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

συριζα
 
«Κώδικα δεοντολογίας» για τους υποψήφιους βουλευτές με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει η Κουμουνδούρου, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης, το μεσημέρι της Τρίτης.
Αυτό θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες για το περιεχόμενο των όσων συζητήθηκαν, προκειμένου να

αποφευχθούν τα φαινόμενα πολυγλωσσίας εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλοιώνοντας την «ταυτότητα» και το πολιτικό του στίγμα, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας διεμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπει στη λογική των συναλλαγών και των ανταλλαγμάτων με όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα και προς την πλευρά της ΔΗΜΑΡ και του Φώτη Κουβέλη, με τον οποίο επίκειται συνάντηση τις επόμενες ημέρες, ώστε να επισφραγιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Όσοι ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της παράταξης, θα διεκδικήσουν τον σταυρό των πολιτών, όπως επίσης ξεκαθάρισε ο κ. Τσίπρας, αποκλείοντας το σενάριο οι όποιοι… ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Το πλαίσιο αυτό, εξάλλου, είχε ο ίδιος θέσει και περιγράψει κατά την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Δεν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, φέρεται να είπε ακόμη ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιχειρώντας να απομακρύνει κάθε υποψία περί πελατειακών σχέσεων και άλλων φθοροποιών χαρακτηριστικών, που «αναγνώρισε» στη Χαριλάου Τρικούπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ