Λεπέν: Νίκη του λαού το χαστούκι στο Δήμα – Στηρίζει Αλέξη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

lepen
 
Για “χαστούκι” στον Σταύρο Δήμα και νίκη του λαού με τις πρόωρες εκλογές, κάνει λόγο η Μαρίν Λεπέν, η οποία αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα.
“Το Εθνικό Μέτωπο χαιρετίζει θερμά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Βουλής των Ελλήνων και το “χαστούκι” στο

πρόσωπο του υποψηφίου της Ευρωπαίκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κ. Δήμα, στο πλαίσιο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Είναι η νίκη του λαού και των εκπροσώπων του ενάντια στην ευρωπαϊκή ολιγαρχία και τη μεγάλη χρηματοδότηση.
Οι πολιτικές της κοινής λογικής ενάντια στις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα με τον πιο βίαιο τρόπο, είναι οι μόνες ικανές να αποκαταστήσουν την οικονομία της χώρας, που είναι θύμα της Ευρωπαίκής Ένωσης και των καταστροφικών δογμάτων της”, αναφέρει στο blog της.
Και συνεχίζει: “Τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι εφιάλτης για τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά ένα δημοκρατικό όνειρο για τον λαό. Η κρίση στρέφεται εναντίον της ευρωπαϊκής κάστας και τι καλύτερο να φέρει η Ελλάδα ένα ξαφνικό χτύπημα που θα είναι μοιραίο”.
Στο λογαριασμό του στο Twitter, το Νούμερο 2 του ” Εθνικού Μετώπου”, Φλοριάν Φιλιπό, χαιρέτησε και αυτός τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας επισημαίνοντας ότι, επιτέλους στην Ελλάδα φύσηξε άνεμος αλλαγής”.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ