Η ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-IΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΟΒΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΡΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10540533 821280511262943 4659514795623244421 n

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 Οι ισλαμιστές που μάχονται την κυβέρνηση Άσαντ με την πολιτική και πολεμική νομιμοποίηση που τους πρόσφερε σύσωμη η Δύση με τον αντιασαντισμό και τη δαιμονονοποίηση ενός ηγέτη στόχευσαν με οβίδα και την συρορθόδοξη επισκοπή στο Χαλέπι. Η επίθεση προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις εκδηλώθηκε την Τρίτη 30.12.2014.Η οβίδα έπληξε αρχικά τη στέγη του κτιρίου.Κανείς από το γηροκομείο ή από το προσωπικό της επισκοπής δεν έπαθε τίποτα. (new.alepposuryoye)


4483 4 1419967778

Οι εικόνες αυτές ξυπνούν τις εφιαλτικές και αγωνιώδεις εικόνες που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο λίγες ημέρες πριν από την απαγωγή του ο ελληνορθόδοξος επίσκοπος Χαλεπίου Παύλος από την αντίστοιχη επίθεση της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης και των στρατηγικών συμμάχων της τζιχαντιστών επίσης με οβίδες στην ελληνορθόδοξη επισκοπή Χαλεπίου. Κανείς τότε δεν πήρε το μήνυμα και προέκυψε και η απαγωγή και η ασύλληπτης φρίκης δολοφονία του.

 4483 6 1419967778
Στο Κουβέιτ πριν 2 ημέρες επαναλειτούργησε η συριακή πρεσβεία.Ως και στις Βρυξέλλες λειτουργεί απρόσκοπτα.Στην Ελλάδα μπήκε λουκέτο στη συριακή διπλωματία….ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα. Ανάμεσα στις βαποριές χιλιάδων « προσφύγων » που έχουν κατακλύσει τη χώρα και διακινούνται με μη νόμιμες διαδικασίες σε συνεργασία με δουλεμπορικά κυκλώματα υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μαχητές της ισλαμιστικής Jabhat al Nusra που εγκαταλείπουν μαζικά τη Συρία τώρα που πέφτει το τζιχαντιστικό μέτωπο.Με ποιές αρχές και ποιές διαδικασίες ελέγχεται το προφίλ και η συμμετοχή ή μη σε ειδεχθή εγκλήματα ατόμων που έρχονται από τη Συρία όταν καταργήσαμε τον μόνο ασφαλή δίαυλο επικοινωνίας με τους νόμιμους εκπροσώπους μιας χώρας.Εκτός κι αν επιλέχθηκε η Ελλάδα να γίνει το καταφύγιο ισλαμιστών εγκληματιών πολέμου στα πρότυπα της Τουρκίας με το παραπλανητικό καμουφλάζ κάποιων γυναικόπαιδων……Η κατάργηση των θεσμών η υποβάθμισή τους …..θα αποφέρει μοιραίες συνέπειες…….Τι είναι η Συρία Βόρεια Κύπρος;

dimpenews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ