Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!
Το πολυτιμότερο αγαθό που μας έδωσε ο Πλάστης, και που φρόντισαν και φροντίζουν να μας στερούν οι «κυβερνώντες» στα πλαίσια των «σχεδιασμών» τους για… καλύτερη υγεία.
Είναι για γέλια ρε αδέλφια και για κλάματα αυτό που συμβαίνει, και να με συμπαθάτε, αλλά πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ από αυτούς των τελευταίων τριάντα (να πω;) χρόνων, δεν έχω ξαναδεί.
Δε ξέρω, πολλοί από εσάς, ίσως να είστε ικανοποιημένοι από το «σύστημα υγείας» της χώρας μας, όμως αν κρίνω από τις αντιδράσεις σας, μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Ο τίτλος του άρθρου, ίσως να θυμίζει τίτλο κάποιας ανασκόπησης, αλλά δεν είναι κάτι τέτοιο. Απλά, θα κάνουμε μια γενική και επί τροχάδην αναφορά σε κάποιες καταστάσεις, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί σαν λαός, ώρες ώρες έχουμε πολύ…. «ελαττωματική μνήμη» η οποία μας οδηγεί ΠΑΝΤΑ σε τραγικά λάθη για τα οποία ναι μεν χτυπάμε ΜΕΤΑ τα κεφάλια μας, αλλά….. τα επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά και ξανά!
Η χρονιά που έφυγε λοιπόν, να πάει και να μη ξαναρθεί, θα πω και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Είδαμε και πάθαμε πολλά, τόσα, που δεν το περιμέναμε, δε το φανταζόμαστε ούτε στα πιο άσχημα όνειρα μας ένα πράγμα δηλαδή.
ΕΙΔΑΜΕ να κλείνουν στα πλαίσια της κρίσης και των συγχωνεύσεων, νοσοκομεία, ΕΙΔΑΜΕ τα άλλα που έμειναν «ανοιχτα» να μην έχουν ούτε τα ΒΑΣΙΚΑ για ένα χειρουργείο, μια αλλαγή τραύματος, μια νοσηλεία ασθενή.
ΕΙΔΑΜΕ ανακοινώσεις γιατρών που έλεγαν πως καλά θα κάνουμε να ΜΗΝ πάμε στα νοσοκομεία γιατί τζάμπα θα πάμε, γιατί δυστυχώς δε θα μπορέσουν να μας περιθάλψουν.
ΕΙΔΑΜΕ τα φάρμακα μας να γίνονται απλησίαστα χαμένα στο παιχνίδι των πρωτότυπων και των γενόσημων,
ΕΙΔΑΜΕ το «κράτος πρόνοιας» να μας ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και να μας αφήνει να πεθάνουμε,
ΕΙΔΑΜΕ να αποφασίζουν για τις ζωές μας, να κάνουν ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ για τις παθήσεις μας ΟΧΙ γιατροί, αλλά γραφιαδες, υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι…
ΕΙΔΑΜΕ να θησαυρίζουν διευθυντές από «δωράκια» κλινικαρχών, να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ, από Υπουργούς μέχρι και τη γραμματεία του Μαξίμου και αντί να ξηλωθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι διεφθαρμένοι, να απομακρύνονται από τη θέση τους κακήν κακώς εκείνοι που σε αντίθεση με άλλους έπραξαν το καθήκον τους…
Αυτά τα λίγα, γιατί έχει και άλλα, πάρα πολλά, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ, στο χώρο της …. Πεθαμένης μας Υγείας.
ΕΙΔΑΜΕ όμως και άλλα, πάθαμε κι άλλα πολλά…..
ΕΙΔΑΜΕ να μας ληστεύουν με χαράτσια, τα οποία οι ΙΔΙΟΙ τα κατήγγελλαν ως «παράνομα και αντισυνταγματικά»,
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που μας κατέστρεψαν, που δεν έδιναν πεντάρα για τις ζωές μας, που βάλθηκαν να μας εξοντώσουν, ΤΩΡΑ μας…. «θυμήθηκαν», στέλνουν στα κορόιδα, σε ΕΜΑΣ SMS με ευχές για τις γιορτές, και αξιώσεις για την ψήφο μας. ΝΑΙ, οι ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ περιμένουν ΕΜΑΣ τα κορόιδα, τα χαϊβάνια, τα πρόβατα, να τους ψηφίσουμε στις εκλογές που έρχονται στις 25 του μήνα.. Και να δείτε, που ΠΑΛΙ, θα βρεθούν πολλοί που θα δώσουν ψήφο αντί ΑΝΑΘΕΜΑ στους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που μας έφτασαν στον πάτο του πάτου, και ψάχνουν να μας πάνε ακόμα πιο βαθιά.
Να δώσουν ανάσα, αντί «εκτέλεση» σε ΟΛΟΥΣ εκείνους που έφαγαν τις σάρκες της χώρας, που ΣΚΟΤΩΣΑΝ πάνω από επτά χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και τώρα περιμένουν από τους εναπομείναντες, να…. «σταυρώσουν» οι ίδιοι την θανατική τους καταδίκη.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ