Πρωτοχρονιάτικος λόγος του Βλαντιμίρ Πούτιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10888797_819604258099655_5998449199766744055_n

Οι ευχές της Πρωτοχρονιάς του Ρώσου Προέδρου:

 «Αγαπητοί φίλοι !

Εδώ κι λίγα λεπτά είμαστε στην χρονιά του 2015.

Όπως πάντα είμαστε συγκινημένοι αναμένοντας αυτή την γιορτή,κάνουμε ευχές,ανταλλάσσουμε δώρα και απολαμβάνουμε την ευτυχία της παράδοσης να γιορτάζουμε μαζί με τις οικογένειές μας,με τους γονείς μας και τους φίλους μας.Η ατμόσφαιρα της καλοσύνης,της γενναιοδωρίας και της φροντίδας ζεσταίνει τις καρδιές μας και κατευθύνει τις σκέψεις μας σε λαμπρά έργα και ελπίδες γεννιούνται.

Προφανώς ο καθένας μας τώρα σκέφτεται την ευημερία της οικογένειάς του,εύχομαι υγεία και ευτυχία στους κοντινούς σας ανθρώπους.Η ευτυχία και η επιτυχία του καθένα σας είναι όλη η ευημερία της Ρωσίας.

Η αγάπη για την πατρίδα είναι ένα από τα συναισθήματα που μας ομορφαίνουν.Αυτό το συναίσθημα ήταν που οδήγησε στην πλήρη αδελφική στήριξη των κατοίκων της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης όταν αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.Αυτό το γεγονός θα παραμείνει για πάντα ένα σημαντικό ορόσημο στην εθνική ιστορία.

Αγαπητοί φίλοι !

Αυτή τη στιγμή κάνοντας απολογισμό του παρελθόντος έτους θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την συνοχή και την αλληλεγγύη σας,για τα βαθιά συναισθήματα ειλικρίνειας,εντιμότητας,ευθύνης για την τύχη της χώρας,για τη σταθερή θέλησή σας να προωθήσετε τα συμφέροντα της Ρωσίας,να είστε μαζί της κατά την διάρκεια της δόξας αλλά και κατά την διάρκεια των δοκιμασιών έτοιμοι να εφαρμόσετε ακόμη και τα πιο τολμηρά σχέδιά μας.

Πριν ακόμη κάποια χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Sotchi δεν ήταν παρά ένα όνειρο.Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα και όχι μόνο:διοργανώσαμε τους καλύτερους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία.Αυτή η νίκη είναι επιτυχία όλων των κατοίκων της χώρας:των αθλητών αλλά και όλων των ανθρώπων που στήριξαν αυτόν τον θεσμό.

Την επόμενη χρονιά θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολλές κοινές εργασίες και αυτό θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματικότητα,την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα με την οποία θα λειτουργήσει ο καθένας από εμάς.Δεν υπάρχουν άλλες συνταγές. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιτυγχάνουμε ό,τι θέτουμε ως στόχο για λογαριασμό του εαυτού μας,των παιδιών μας και της Ρωσίας.

Αγαπητοί μου φίλοι!Είμαστε στο κατώφλι του Νέου Έτους.Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε και να πούμε τα θερμότερα λόγια στους αγαπημένους μας.Να τους ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και την πίστη τους,για την υπομονή τους και την φροντίδα τους.Όσο περισσότερη καλοσύνη και αγάπη υπάρχει,τόσο πιο δυνατοί και σίγουροι θα αισθανόμαστε, και τότε θα επιτύχουμε σίγουρα.

Χρόνια πολλά!Καλή χρονιά!»

Νεκταρία Πορφύρη

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ