15/05/2021

Κύριοι της Goldman Sachs, ετοιμαστείτε να δειτε νοικοκυραίους με κονσερβοκούτια… Έξω απο σπιτια τραπεζιτών.

wpid 20150101113612Τα λαμογια της Goldman Sachs που φυγαδευονται ακομα και σημερα απο την συμμορία Σημιτη που κυβερνά και δεν δίνει στην ΕΕ τα στοιχεια για τα Swaps του 2000, απειλεί.
Απειλεί πως θα κλείσουν οι τραπεζες εαν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και έχουν δίκιο, έτσι οπως εχει δομηθεί το σχέδιο, η ΕΚΤ μπορει να τραβήξει απο την πρίζα τις ελληνικες τραπεζες, λόγω της μεθόδευσης με τους μπολσεβίκους του μνημονιου. Και τα ομολογα που κρατά ως collateral η ΕΚΤ για την παροχή ρευστότητας, τα οποία λήγουν – ω τι συμπτωση – τον Μάρτη.
Η απειλή λοιπον ειναι απόλυτα υπαρκτή και προσεκτικά δομημένη απο τα σοσιαληστρικά καθάρματα των σημιτικής διακυβέρνησης. Με συνεργεια των υπουργών οικονομικών και της ΤτΕ.
Μόνον ένας ελαφρομυαλος θα πίστευε πως ειναι συμπτωση πως οι αρχιτέκτονες των Swaps, Σημιτης, Παπανδρέου, Παπακωνσταντινου, Στουρναρας, Χαρδουβελης, Παπαδήμος, έγιναν αντιστοίχως υπουργοί, πρωθυπουργοί και διοικητές στις τρεις κυβερνήσεις του μνημονιου.
Το σχέδιο ηταν η συγκάλυψη του εγκλήματος των Swaps και η συνέχιση της οικονομικής υποδούλωσης για την οποία τα πρόσωπα της συμμορίας ηταν τα πλεον εγγυημένα να την εγγυηθούν.
Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει οι κρατικοδίαιτοι μπολσεβίκοι του μνημονίου, ειναι πως ο Έλληνας έχει ξυπνήσει. Σε έναν μεγαλο βαθμό τουλάχιστον, τα σοσιαληστρικά παραμύθια δεν εξαπατούν κανέναν.
Έτσι, η αστικοποίηση του Έλληνα συνιστά γεγονός, οπως και η απαίτηση του για την προάσπιση των αρχών της ελεύθερης, υγιούς οικονομίας.
Ήτοι: Εάν ο τίμιος καταθέτης που εμπιστεύθηκε τα λεφτά του στον τραπεζίτη, εάν έλθει μια ωραία ημερα που η τραπεζα του πει πως “δεν μπορείς να τα πάρεις”…
Ποιόν νομίζετε οτι θα κρεμάσει; Τον Τσίπρα; Στον Τσίπρα έδωσε τα λεφτά του ή στον τραπεζίτη;
Α. Νοταράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ