18/05/2021

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΝ “ΟΔΗΓΟ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣTH

Jihadi baby

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

To Iσλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε έναν οδηγό ανατροφής ενός μικρού τζιχαντιστή. Πρόκειται για χρήσιμες συμβουλές προς τις νέες μητέρες και περιγράφει μεθόδους και τεχνικές για την σωματική και πνευματική ανατροφή ενός μελλοντικού τζιχαντιστή.

 Στον πρόλογο η τρομοκρατική οργάνωση επιμένει στο ότι ο πιο σημαντικός ρόλος που δύνανται να διαδραματίσουν οι γυναίκες στο τζιχάντ είναι η ανατροφή των παιδιών τους.Αυτή η παράμετρος δεν αφορά μόνο την πνευματική τους καλλιέργεια αλλά επίσης και την φυσική τους ανάπτυξη καθώς και τις ικανότητές τους αλλά και την εκπαίδευσή τους για να γίνουν οι ενδεδειγμένοι τζιχαντιστές.

  • Το Ισλαμικό Κράτος συνιστά στις μητέρες να αναλάβουν την τζιχαντιστική ανατροφή τους ενώ ακόμη θα είναι τα παιδιά τους μωρά. «Μην περιμένετε να γίνουν 7 χρονών γιατί τότε θα είναι πολύ αργά! » υπογραμμίζει το εγχειρίδιο που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

  • Όταν κοιμίζουν τα παιδιά θα πρέπει να τους διηγούνται ιστορίες από τα κατορθώματα των μαχητών τζιχαντιστών.

  • Η τηλεόραση απαγορεύεται γιατί συμβάλει στην «νοητική και φυσική αλλοτρίωση».

  • Η χρήση των πολυμέσων ενδείκνυται όταν υπηρετεί την ενδυνάμωση και εμψύχωση του «τζιχαντιστικού πνεύματος».

  • Το εγχειρίδιο συμβουλεύει να προσφέρονται στα παιδιά βιβλία εμπλουτισμένα με στρατιωτικά κατορθώματα των τζιχαντσιτών (καταά προτίμηση με εικόνες).

  • Παράλληλη χρήση CD, vidéos, ή και sites web που έχουν δημιουργηθεί από τις υπηρεσίες προπαγάνδας των τζιχαντιστών.

  • Οι μητέρες οφείλουν να κατασκευάσουν ένα σάκο του μποξ που θα αντιπροσωπεύει τον άπιστο ώστε να παιδιά να εξασκούνται για να μάθουν να ελέγχουν και να κατευθύνουν τον θυμό τους.

  • Αναφορικά με την σωματική τους ευεξία και ανάπτυξη των παιδιών προτείνεται στις μητέρες να εξοικειώνουν τα παιδιά με παιχνίδια -όπλα. Για παράδειγμα το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι η τοξοβολία ως παιχνίδι αναπτύσει τον καλό συντονισμό ματιού και χεριού.

  • Μύηση των παιδιών από την τρυφερή τους ηλικία και τόνωση του ενδιαφέροντός τους για στρατιωτικά θέματα.

  • Τα παιδιά στρατιώτες οφείλουν να είναι σε θέση να εξασκούν πολεμικές τέχνες,να είναι δεινοί κολυμβητές και να μαθαίνουν να ιππεύουν άλογο και να οδηγούν αυτοκίνητο ή ακόμη να εξασκούνται και στο τόξο.Ενθαρρύνεται η δυνατότητά τους να μετακινηθούν σε άνα άγνωστο περιβάλλον όπως σ΄ένα κάμπινγκ.

 Jihadi baby
Σύμφωνα με αναλυτές το Ισλαμικό Κράτος εσκεμμένα γνωστοποιεί στη Δύση αυτό το πλαίσιο παιδαγωγικής για να περάσει το μήνυμα ότι μια γενιά προετοιμάζεται με τη λατρεία του τζιχαντσισμού και του μάρτυρα και ότι θα συνεχιστεί μια προπαγάνδα του τρόμου.(medias-presse.info 1.1.15)

Μετά τα «μωρά φάρμακα»…….τα μωρά βόμβες.

dimpenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ