Στις φυλακές Δομοκού Γιωτόπουλος και Κουφοντίνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

filakiΜπαράζ μεταγωγών είναι σε εξέλιξη από τις παραμονές Πρωτοχρονιάς μέχρι και σήμερα με έγκλειστους τρομοκράτες και βαρυποινίτες, που ο ένας μετά τον άλλο μεταφέρονται στις φυλακές Δομοκού.

«Δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία, αλλά ούτε οι αλλαγές που απαιτούνται στις φυλακές….», λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Γιώργος Γκίζας.

Την Τρίτη 30/12 μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Δομοκού ο Νίκος Μαζιώτης ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τις ακραίες καιρικές συνθήκες να μαίνονται,  έγινε μεταγωγή περίπου 10 ποινικών βαρυποινιτών.

«Μέσα στο χαμό, που επικρατούσε στην Εθνική την παραμονή της πρωτοχρονιάς, βλέπαμε τα τζιπ και τα μεταγωγικά της αστυνομίας να περνάνε κονβόι από τη Λ.Ε.Α. » είπε αναγνώστης στο LamiaReport, που είχε περάσει ώρες εγκλωβισμένος στην Εθνική Οδό.

Από το πρωί είναι σε εξέλιξη νέα επιχείρηση μεταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρονται στο Δομοκό Κουφοντίνας, Τζωρτζάτος κι ενδεχομένως ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος της 17Ν.

«Δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία, αλλά ούτε οι αλλαγές που απαιτούνται στις φυλακές. Οι μόνες εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της φυλακής έγιναν από συνεργείο συναδέλφων και αφορούν στο βάψιμο των τοίχων. Για να λειτουργήσει το κατάστημα ως υψίστης ασφαλείας, όπως καταλαβαίνετε, δεν αρκεί αυτό», δηλώνει ο πρόεδρος της ένωσης των σωφρονιστικών φυλακών Δομοκού, Γιώργος Γκίζας.

Πηγή: LamiaReport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ