Σκουρλέτης: Καμία συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

συριζα
 
Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να προχωρήσει ούτε σε στάση πληρωμών, ούτε σε μονομερείς ενέργειες για το χρέος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Κουμουνδούρου, Πάνο Σκουρλέτη.
Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ

αναλάβει την εξουσία το νυν πρόγραμμα στήριξης «παύει να υφίσταται» και η διαπραγμάτευση με την τρόικα αρχίζει «από μηδενική βάση».
Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι η Κουμουνδούρου δεν πρόκειται να δεχτεί «παρεμβάσεις» της τρόικα σε εσωτερικά ζητήματα, όπως η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις ή η απαγόρευση πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, ενώ σημείωσε ότι για τα υπόλοιπα ζητήματα της διαπραγμάτευσης η κάθε πλευρά «θα βάλει τις προτάσεις της».
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί «λάθος επιλογή» τη χρήση μιας προληπτικής πιστοληπτικής γραμμής για το 2015 και υπογράμμισε ότι η Αθήνα μπορεί να αξιοποιήσει τα 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ που παραμένουν ως απόθεμα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Όσον αφορά στο «ναυάγιο» της συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ένταξης του Φώτη Κουβέλη ή άλλων στελεχών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι υποψηφιότητες με σταυρό, ενώ απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ή το κόμμα Παπανδρέου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ