Θα αφήσουν άραγε να επιτύχει η Αριστερά στην Ελλάδα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1EF917FC0481274698B28AA9D6204272Προφανώς έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι, ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως πειραματικό εργαστήριο με τιμωρητική διάθεση, για την τρομοκράτηση και τον συνετισμό των λαών στις επιταγές της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας.
Σκεφτείτε λοιπόν τι θα συμβεί αν ανέβει στην εξουσία η Αριστερά στην Ελλάδα και αυτή η Αριστερά τα καταφέρει τελικά να επιτύχει, με τον πολιτικό τσαμπουκά ή έστω με την ανθρωπιστική λογική που θέλει να περάσει, εναντίον της διεθνούς ολιγαρχίας; Τότε, με μαθηματική βεβαιότητα, θα φουντώσει η Αριστερά σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.
Πιστεύετε άραγε ότι θα το ήθελε αυτό η διεθνής οικονομική ολιγαρχία που ηγείται της Παγκοσμιοποίησης; Θα ήθελε δηλαδή μια ξαφνική άνοδο της Αριστεράς διεθνώς; Θα το ήθελαν αυτό τα άλλα δεξιά και σοσιαλιστικά κόμματα που η ολιγαρχία αυτή ελέγχει;
Αν το θέλουν έχει καλώς. Αν όμως δεν το θέλουν ή δεν καταφέρουν να ελέγξουν και τον ΣΥΡΙΖΑ για να ευτελίσουν και την Αριστερά, αντιλαμβανόμαστε όλοι τι πρόκειται να ακολουθήσει εναντίον της νέας κυβέρνησης της Αριστεράς στην Ελλάδα και εν τέλει εναντίον της Ελλάδας. Όμως παρ’ όλα αυτά, εμείς το προτιμούμε αυτό από την παράδοση άνευ όρων.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε εμείς οι απλοί υπήκοοι, γιατί μάλλον σύντομα θα κληθούμε από την ιστορία να παίξουμε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της. Μάλλον σύντομα θα κληθούμε να πάρουμε σημαντικότατες αποφάσεις με δημοψηφίσματα και όχι απλά δημοψήφισμα.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ