Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Άγγλος έκαψε το κοράνι και κατέληξε στην φυλακή στο Ισλαμικό Βασίλειο της Αγγλίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κορανιΟ μουσουλμάνος επικεφαλής της αστυνομίας παρακαλεί τους ισλαμιστές της πόλης να μην εξεγερθούν εξαιτίας της προσβολής του ιερού βιβλίου της τζιχάντ!

19χρονος από το Leeds στο Δυτικό Yorkshire που είχε συλληφθεί με την κατηγορία προσβολής θρησκευτικού συμβόλου, αφέθηκε τελικά ελεύθερος. Ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε σελίδα του διαδικτύου, στο οποίο έσχιζε με τα δόντια του αγγλικό αντίτυπο του κορανίου και το πέταγε στην λεκάνη της τουαλέτας πριν το κάψει ολοσχερώς.
burn-quran_thumb
Οι αστυνομικές αρχές, αφού εξακρίβωσαν τα στοιχεία του «κατηγορούμενου» προχώρησαν στην σύλληψή του στις 27 Δεκεμβρίου μετά από καταγγελίες ατόμων που «ανησύχησαν για την ασφάλειά του»… Επίσης, αρκετοί φρόντισαν να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη του προσβλητικού, όπως δήλωναν οι ίδιοι, υλικού στο ίντερνετ, επισημαίνοντας ότι η κίνηση του νεαρού αποτελεί ένδειξη ρατσισμού προς τους απανταχού μουσουλμάνους, αν και οι ισλαμιστές δεν αποτελούν κάποια φυλή, αλλά θρησκευτική κοινότητα…

Ψιλά τα γράμματα για τους γαλουχημένους στην καταγγελία ρατσιστικών συμβάντων εναντίον τους οπαδούς του προφήτη που δεν ενοχλούνται όταν οι ομόθρησκοί τους σουβλίζουν Χριστιανούς και αλλόθρησκους.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Leeds, κάποιος Mabs Hussain (!), δήλωσε σχετικά με την υπόθεση «θρησκευτικού μίσους»: «Έχουμε επίγνωση από τα έντονα αισθήματα δυσαρέσκειας και ενόχλησης μεγάλου αριθμού ανθρώπων που δημιουργήθηκαν από το συγκεκριμένο βίντεο. Θα ζητήσουμε ξανά από αυτούς τους ανθρώπους να επιτρέψουν την συνέχιση των ερευνών και υπευνθυμίζουμε σε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας ότι θα τηρήσουμε σκληρή στάση για όσους δρουν εκτός των ορίων του νόμου».

Ο 19χρονος συληφθείς τελικά αφέθηκε ελεύθερος, με την έρευνα των αστυνομικών αρχών της πόλης να συνεχίζεται…

Hellasforce

ΔΗΜΟΦΙΛΗ