Ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας «blazing Skies» από το πρωί σε όλη την Επικράτεια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ενεργοποιησηΞαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας της Χώρα διέταξε ο Α/ΓΕΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος…

Η Εντολή δόθηκε με πάσα μυστικότητα σε όλα τα Κέντρα Αεράμυνας με την μορφή «απορρήτου σήματος «και η εντολή ήταν κοφτή» blazing Skies» από λήψεως . Σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι εμπλεκόμενες Μονάδες αντέδρασαν αστραπιαία αν και το προσωπικό βρίσκεται σε ΄άδεια λόγω των Εορτών !

Η εντολή δόθηκε και έφτασε και στο τελευταίο μαχητή χειριστή του Α/Α όπλων και οι χρόνοι που καταγράφηκαν ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικοί !
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος παρακολούθησε με τα επιτελεία την άσκηση -ετοιμότητα των Ελληνικών Αντιαεροπορικών Δυνάμεων με εικόνα σε πραγματικό χρόνο από το σύγχρονο κέντρο Επιχειρήσεων στα υπόγεια του Πενταγώνου!

Αν και δεν ανησυχεί ο Α/ΓΕΕΘΑ για τις Τουρκικές κινήσεις του Στόλου δείχνει να προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο …Εξάλλου υπάρχει η ανάλογη εμπειρία αφού ο Στρατηγός έχει πάνω από τρία (3) χρόνια σαν Αρχηγός και είναι πλέον φανερή σε όλα τα επίπεδα .!

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις κινήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ και των Επιτελείων είναι ότι θητεία των Αρχηγών πρέπει να είναι εκτός των πολιτικών πραγμάτων και της αλλαγής κυβερνήσεων !

veteranos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ