Τα MEGA – τάνκς του μνημονιου σπρώχνουν με νύχια και δόντια τον Παπανδρεου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150105043047Τι και αν ο κύριος Πρετεντέρης ομολόγησε προ λίγων μηνών οτι αυτός και οι συνάδελφοι του έπαιξαν τον ρόλο των τάνκς της επιβολής του μνημονιου…Στην Ελλάδα ολοι λησμονούν, έτσι ο κάθε πολιτικός απατεωνας μπορει να επανεμφανίζεται στο προσκήνιο παριστάνοντας πως προήλθε απο παρθενογεννεση.
Σημερα το πρωί λοιπον, ο Καμπουράκης στο Mega έπλεκε το εγκώμιο του Γιώργου Παπανδρέου, θάβοντας φυσικά τον “κακό… Καραμανλή”! Το αηδιαστικό παραμύθι δηλαδή που έχουν οι ίδιοι παραδεχθεί πως ηταν μια απάτη, το επαναλαμβάνουν σήμερα χωρις αιδώ.
wpid 20150105043058
Και η ΝΔ; Χαίρεται και χειροκροτά. Ο ΓΑΠ άλλωστε επαναλαμβάνει αυτά που έλεγε η Σπυράκη τόσα χρόνια. Και η επίσημη ΝΔ κάθεται και χάσκει το κόμμα – παράρτημα του Σαμαρά, να υβρίζει τον τ. Πρωθυπουργό.
Εννοείται οτι πολλά σημιτόφρονα δουλικά του Μαξίμου θα ήθελαν να εκδηλώσουν το αντιΚαραμανλικό τους πάθος, δεν τολμούν όμως να το κάνουν. Ξέρουν οτι μια κουβέντα του Καραμανλή αρκεί να τους στείλει εξπρές στο ειδικό δικαστήριο, παρέα με τον Παπανδρέου.
…και αυτή η στιγμή, έρχεται. Να ειστε βέβαιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ