Ο χυδαίος Πεταλωτης προκαλεί με την ανοχή του Σαμαρά: "Ο Καραμανλης μας εβαλε στο μνημονιο και ο Τσιπρας τον καλύπτει!!!"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150105065910

Ο Σαμαρας που εχει μετατρέψει τη ΝΔ σε γιάφκα υβριστών του Καραμανλή, απλως απολαμβάνει. Το φασιστικό μόρφωμα του Παπανδρεου, ειναι δικό του μαγαζί.
Να μας τρελάνει προσπαθεί ο κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ Πεταλωτής υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν φταέι ο ΓΑΠ που η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο! «Να σταματήσει όλο αυτό το παραμυθάκι ότι στο μνημόνιο μας έβαλε ο Παπανδρέου. Στο μνημόνιο μπήκαμε γιατί η χώρα χρεοκοπούσε και από τις παθογένειες του παρελθόντος αλλά, κυρίως, από το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της κυβέρνησης Καραμανλή 2004-2009. Να έρθει ο κ. Τσίπρας να το κάνει αλλά να μη μας λέει ότι ξεκίνησε η ιστορία της χώρας το 2009», είπε ο κ. Πεταλωτής, ξεχνώντας φυσικά τις …πρόωρες συνομιλίες με τον Στρός Καν! Διεμήνυσε δε πως επιθυμεί την διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο υπογραμμίζοντας πως η έρευνα θα πρέπει να επεκταθεί και στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ