ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΛΒΙΒ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΑΤΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΗΡΩΔΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ukraine: Poutine devient le roi Hérode pour le Noël orthodoxe

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στη Ρωσία και τις όμορες χώρες τα Χριστούγεννα γιορτάζονται αύριο.Tην παραμονή των Χριστουγέννων στο Lviv θα ανοίξει μια φάτνη σκηνή με τη συμμετοχή ζωντανών ζώων και πρωταγωνιστών που θα υποδύονται ρόλους.Οι διοργανωτές σκέφτηκαν να πολιτικοποιήσουν ως προς την επικαιροποίησή της τα διαδραματισθέντα ως προς την Γέννηση και τον Ηρώδη θα τον εμφανίσουν ως τον Πούτιν.


shopka_lviv-e1420502160638-520x245

«Εδώ και καιρό κάνουμε τη φάτνη με σύγχρονη μεταφορά.Τον τελευταίο χρόνο είχαμε τη φάτνη στα οδοφράγματα γιατί ήταν τα γεγονότα της ανεξαρτησίας φέτος μια άλλη πολιτική εικόνα θα ανεβάσουμε. Δίπλα στις παραδοσιακές φιγούρες του Ιωσήφ , της Μαρίας οι άγγελοι θα αναπαριστάνονται ως ουκρανοί στρατιώτες που προστατεύουν το Χριστό από τον Ηρώδη του κακού που θα ενσαρκώνεται ως ένα πολύ γνωστό πρόσωπο των γειτόνων μας. » Ενώ θα υπάρχει και ένα κουτί προς ενίσχυση της « ATO » δηλώνουν οι διοργανωτές.Бандеровцы глумятся над Рождеством: Праздник любви и добра превратили в «пятиминутку ненависти» | Русская весна

Στις 21 Δεκεμβρίου σε θέαμα για παιδιά ο πρωταγωνιστής ήταν ο Βασιλιάς των σκοταδιών Pavutin που παραπέμπει και πάλι στονVladimir Putin. (rusvesna 5/.1/15)

Tα Χριστούγεννα είναι γιορτή ειρήνης οι μισαλλόδοξοι ουκρανοί τα έκαναν κι αυτά γιορτή μίσους.Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών τα μετέτρεψαν σε μύηση μίσους…..

dimpenews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ