Νέο αμόκ Παπανδρέου στο Αγρίνιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
gap
 
Σε κατάσταση απόγνωσης που θυμίζει τα όσα του έλεγαν οι ξένοι ηγέτες στις Κάννες εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Αγρίνιο. Μιλώντας στους αθεράπευτους οπαδούς του οι οποίοι του φώναζαν «Γιώργο μαζί για την αλλαγή»,
επανέλαβε ότι τα περί “λύτρωσης και όχι

διάσπασης”, κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, με πλάγιες βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου. Έκανε λόγο για επίπλαστη ενότητα και έδρα στο επικρατείας, με αντάλλαγμα τη σιωπή, ενώ πρόσθεσε ότι για τη σταθερότητα της χώρας “ανέχτηκα για καιρό καταστάσεις, στρογγυλέματα θέσεων. Δεν φυγομάχησα, δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια. Κάποιοι θα πουν ότι το πλήρωσα ακριβά”. Αναρωτήθηκε δε ποιος θα ασχοληθεί με “τους πραγματικούς εμπρηστές της χώρας”, τονίζοντας ότι “θα ασχοληθεί κανείς επιτέλους για την πορεία προς το χάος την περίοδο 2004-9; Δεν ακούσετε κανέναν άλλον να τα λέει αυτά, κανείς δεν ασχολείται με τους εμπρηστές, αλλά εμείς θα τα λέμε”.
Επανέλαβε ότι το κόμμα δεν θα γίνει “παρακολούθημα κανενός, δεν θα γίνουμε ουραγός της δεξιάς”, (αυτός που συνεργάστηκε με το ΛΑΟΣ) υπογραμμίζοντας ότι “πρέπει να δώσουμε φωνή στους χιλιάδες πολίτες. ότι δεν θα υπονομευθεί η φωνή τους όταν εμείς προτείναμε το δημοψήφισμα. Είναι το κίνημα των πολιτών που θέλουμε να το διαμορφώσουν. Είναι δικό σας κίνημα”. Τα λόγια είναι περιττά για την περίπτωση Παπανδρέου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ