Πάλι ξέφυγε ο ΓΑΠ / Αν με άκουγαν δεν θα είχαμε Μνημόνιο!

γαπ
 
 
Αν συνεχίζονταν οι αλλαγές που ξεκίνησαν από τη δική του κυβέρνηση σήμερα δεν θα χρειάζονταν μνημόνια, είπε από την Καβάλα, ο πρόεδρος του Κινήματος επιβεβαιώνοντας το διαρκές παραλήρημα που βρίσκεται.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο περιοδείας του σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονία και της

 
Θράκης υπεραμύνθηκε της πολιτικής που εφάρμοσε το 2009 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το μνημόνιο δεν το έφερε η υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου αλλά τα αίτια, τα ελλείμματα και οι πελατειακές σχέσεις του παρελθόντος και ανατρίχιασαν και οι πεθαμένοι με την τρέλα που πουλάει.
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι του Κινήματός του στην Καβάλα, ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε δύσκολη, αλλά αναγκαία την απόφαση της ίδρυσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών προκειμένου όπως υπογράμμισε «να δώσουμε ξανά τη μάχη για ό,τι χάσαμε. Για τις παραδόσεις των αγώνων μας, τις αξίες της συμμετοχικής δημοκρατίας και του σοσιαλισμού».
Σχετικά με την περιβόητη φράση «λεφτά υπάρχουν» σημείωσε με έμφαση πως όσοι τον κατακρίνουν γι’ αυτό λησμονούν το «αν» και συμπλήρωσε «λεφτά υπάρχουν αν φτιάξουμε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, αν χτυπήσουμε τη διαφθορά και την σπατάλη όπως κάναμε με την περίπτωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης όπου καταφέραμε να μειώσουμε το κόστος των φαρμάκων κατά 30%, ένα κόστος που σε δυο χρόνια αντιστοιχεί μ’ έναν ολόκληρο ΕΝΦΙΑ». Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, στόχος του νέου κινήματος είναι να δημιουργηθεί «μια σωστή συμμετοχική δημοκρατία. Σήμερα η δημοκρατία μας βρίσκεται σε αιχμαλωσία από διάφορα συμφέροντα και δομές που θέλουν να μας αποδυναμώσουν, γι’ αυτό και επιβάλλεται να δώσουμε αγώνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ