Κουίκ: κανένας ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ δεν θα μείνει χωρίς σύνταξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κουικ
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυώνται ότι κανένας ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ δεν θα μείνει χωρίς σύνταξη. Και αναφέρομαι σε εκείνους, που δεν μπορούν να πάρουν την σύνταξη, επειδή αδυνατούσαν τα τελευταία χρόνια να πληρώσουν τις εισφορές τους.
Η σύνταξη θα απονεμηθεί και με ένα πολύ μικρό ποσοστό παρακράτησης, που δεν θα ξεπερνά το 5% – 10% της σύνταξης, ο

 
συνταξιούχος θα εξοφλεί μηνιαία τις εκκρεμότητες του. Όλες οι λεπτομέρειες – που αφορούν και το σύνολο του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης που εκπονήσαμε – είναι στο κυβερνητικό Πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Κινήματος anexartitoiellines.gr».
Αυτό τόνισε σε Συνέντευξη Τύπου, που έδωσε σήμερα (22.01.15) στη Λαμία, ο Εκπρόσωπος και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας ότι οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις θα αποτελούν μέρος της Προγραμματικής συμφωνία των ΑΝΕΛ, με τον βασικό εταίρο στην κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής.
Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρουσίασε όλες τις προτάσεις του Κινήματος, για την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας της ελληνικής οικογένειας, όπως θα προκύψει και από την τόνωση της αγοράς και γενικότερα της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά:
«Την ώρα που ο απερχόμενος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επαναλαμβάνει τις ψεύτικες υποσχέσεις του, επιχειρώντας ταυτόχρονα να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες, για να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απαντούν με νηφαλιότητα, με λύσεις στα προβλήματα του λαού και με την υπόσχεση, ότι η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας της πατρίδας μας, λήγει οριστικά στα επόμενα εικοσιτετράωρα».
Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου ο Τέρενς Κουίκ παρουσίασε τους υποψήφιους Βουλευτές του Κινήματος στη Φθιώτιδα και αμέσως μετά, συνοδευόμενος από τους Πολιτευτές, τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής και τους φίλους του Κινήματος περπάτησαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ