Απίστευτη δήλωση Ελληνα τραγουδιστή σε βάρος των Ελλήνων σε αλβανική τηλεόραση

nikosmakropoylos_h_596_355
 
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για τη συνέντευξη του Νίκου Μακρόπουλου στην πιο δημοφιλή εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και ότι για αυτό το

λόγο την πληρώνουμε τώρα με την κρίση. Ο τραγουδιστής όντως το είπε αυτό γελώντας στην εκπομπή αλλά η συνέντευξη δόθηκε τον Μάρτιο του 2014 και από το περιβάλλον του Νίκου Μακρόπουλου αναρωτιούνται ποιος ανακίνησε το θέμα τώρα, λίγες ημέρες πριν τις εκλoγές..
“Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα.” Εκεί κάπου τον διέκοψε η μεταφράστρια και μετά ο τραγουδιστής συνέχισε μετά γελώντας λέγοντας: “Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω” “Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο… Μα γι αυτό και την πληρώσαμε”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ