Δήλωση Σαμαρά με μιάμιση ώρα καθυστέρηση! Έκανε το διάγγελμα ..προεκλογικό σποτ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150122060151

Ιστορική χαρακτήρισε την απόφαση της ΕΚΤ για την αγορά κρατικών ομολόγων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο προειδοποίησε πως χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός.
«Η σημερινή απόφαση της ΕΚΤ θα δώσει ανάσα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης» δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε πως η κυβέρνησή του εργάστηκε γι΄αυτό το σκοπό. Ωστόσο διερωτήθηκε για το εάν η Ελλάδα θα καταφέρει να πάρει μερίδιο από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ ή θα χάσει την ευκαιρία.
«Η απόφαση το λέει καθαρά, χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης θα είμαστε αποκλεισμένοι , ενώ η δική μας πολιτική εγγυάται τη συμμετοχή της Ελλάδας» είπε και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «δεν κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει» και πως «μας κρατάει εκτός καθώς δεν αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις της χώρας και δεν θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση.
«Είναι ώρα εθνικής ευθύνης. Θα ήταν ολέθριο να πάνε χαμένες οι θυσίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Η τελική επιλογή ανήκει στην κρίση του ελληνικού λαού». Κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ