ΣΑΜΑΡΑΣ εκτός ελέγχου… Κρίμα.

ntragki

Έχει χάσει κυριολεκτικά τα λόγια του Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση του ου προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός μίλησε, όπως είναι λογικό, για ιστορική απόφαση και τόνισε πως η Ελλάδα θα συμμετέχει, όπως δήλωσε και ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, εφόσον τηρήσει τις δεσμεύσεις της και είναι σε πρόγραμμα. Κάτι που άλλωστε λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ…
Μιλώντας για τις εκλογές της Κυριακής και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός είπε ότι μετρά και η τελευταία ψήφος, καθώς το πρώτο κόμμα παίρνει 50 έδρες επιπλέον και αν είναι η ΝΔ θα σχηματίσει κυβέρνηση με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις.
«Το άλλο κόμμα δεν έχει σύμμαχο και δεν μπορεί να βρει το δικό του εαυτό. Κρίνεται αν θα μπει η Ελλάδα στην τροχιά της σύγχρονης ανάπτυξης ή θα βουλιάξει στην ύφεση. Ας μην αφήσουμε μια μειοψηφία αρνητών της ανάπτυξης να μας βάλει σε περιπέτεια» είπε μεταξύ άλλων ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως είναι «συνονθύλευμα από συνιστώσες αριστεριστών του πιο παρωχημένου κρατισμού που θέλει να μας κυβερνήσει».
Αναφερόμενος στην επένδυση της Cosco στον Πειραιά τόνισε ότι από το 2008 έχει οκταπλασιαστεί η εμπορική κίνηση και το λιμάνι είναι το ταχύτερο αναπτυσσόμενο στον κόσμο το 2012 και το 2013 και στην Ευρώπη το 2014.
«Αυτό θα πει ανάπτυξη στην πράξη», υπογράμμισε και σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι «εμείς είμαστε με τους επενδυτές και οι άλλοι με εκείνους που προτιμούν να καταπατείται η δημόσια περιουσία για να υπάρχουν άνεργοι και να μπορούν ψηφοθηρικά να τους εκμεταλλεύονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ