ΣΑΒΒΑΤΟ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Γαβριηλ Αβραμιδης στον Γενικό πρόξενο της Ρωσιας: Την επόμενη των εκλογών, οι απαράδεκτες αντιρωσικές κυρώσεις, τελειώνουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

wpid 20150123015014Το Γενικό Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης και συνομίλησε με τον Γενικό Πρόξενο κ. Αλεξέι Ποπόβ για την προοπτική των ελληνορωσικών σχέσεων και τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.
Ο κ. Αβραμίδης, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου στη Μόσχα και στις σημαντικές συναντήσεις τις οποίες πραγματοποίησε στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ διατύπωσε την πάγια θέση του Κινήματος για αποκατάσταση των ελληνορωσικών σχέσεων με την άρση των κυρώσεων που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση.
Τον κ. Αβραμίδη συνόδευσαν στην επίσημη αυτή συνάντηση στενοί συνεργάτες του πολιτικού γραφείου, οι οποίοι παράλληλα κατέχουν τη ρωσική υπηκοότητα.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *