Τα Προαπαιτουμενα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150125114722
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΡΟΧΑΛΙΖΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 17, 2012
Από τον Πόρτα – Πόρτα
Εχουμε τα δεδομενα και ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
1. ΕΠΟΠΤΕΙΑ ( επισημη και ανεπισημη ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ = ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ )
2. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ( μπορουμε να τις τιτλοποιησουμε )
3. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ( οχι Υπογραφη Δανειακης διοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ να δωσουν και το EFSF απο Ιουνιο και μετα )
4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ… το οποιο οδηγει σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.. seniority σε Δανειστες ! δλδ το 50% του προϋπολογισμου δλδ τα ΕΣΟΔΑ δλδ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ… Ξυπνησαμε ? ή κοιμομαστε ακομη ??
5. PSI υπογεγραμμενο, σταλμενο, απαντημενο θετικα/δεσμευτικα, πληρωμη-προκαταβολες 70δισ, ανταλλαγη κλεισιμο, με / χωρις ΕΚΤ.
6. Νεα Δανειακη Συμβαση με EFSF, υπογεγραμμενη, σταλμενη, αποδεκτη, εκταμιευση στην διακριτικη ευχαιρια του EFSF ( εαν εχει $$ Iουνιο/Ιουλιο 2012 )
7. ΝΑΙ/ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ… ! διοτι με εκλογες ρισκαρουν το (6) !! ΕΚΛΟΓΕΣ με Συγκεκριμενη και Επικυρωμενη ατζεντα απο Δανειστες = ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ!!
Τι κανουμε ?
Για να γινουν ΕΚΛΟΓΕΣ , πρεπει να εχει γινει το PSI ( 15-18 ΜΑρτιου ). Θα γινει το PSI ? Αν/ΟΤΑΝ αποτυχει παταγωδως.. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ?? – ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? δλδ το Δημοκρατικο μας Πολιτευμα κρεμεται και εξαρταται απο τις βλακειες του Μπεννυ και του Σφουγγαρακη ? ΘΕΛΩ να μου απαντησει ο Σφουγγαρακης που θετει θεμα εκλογων, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ/ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ PSI. Θα βγει την επομενη να ζητησει εκλογες ? να γελασω τωρα ή αργοτερα ?
Περιμενουμε τις εξελιξεις και τις εκλογες? Ποιο το διακυβευμα των εκλογων ? Ποια τα βασικα επιχειρηματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ? Θα μας παρανοησουν !! Θα ξεχασουμε οτι ειμαστε Ελληνες. Θα μας αφαιρεσουν την κοινη λογικη, θα βγαλουν απο τα βιβλια τις βασικες πραξεις στην αριθμητικη (+,-.*,/) και θα θελησουν να μας σωσουν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ των εκλογων.
Ποια θα ειναι η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ? ( αν γινουν! )
Με δεδομενα τα 1-6, ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ? ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΔΑΝΕΙΟ+ΜΕΤΡΑ ή ΔΡΑΧΜΗ. ΒΓΑΛΤΕΤΟ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.-
ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΣΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ, 6-10 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ…
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Kfw, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ( ΥΛΙΚΑ – ΑΥΛΑ- ΤΙΤΛΟΥΣ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ !! ) ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ 3% ΚΑΙ ΕΚΤ ΜΕ 1% ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ 2%. ( ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? 3% ΚΑΙ ΠΩς ΑΓΟΡΕΣ !!! – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ 220ΔΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ 175ΔΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΥΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ). Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Ελληνικης-Kfw θα ειναι ακριβως ο ρολος μιας ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και δη ΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και οχι χαρτια. κλπ
Η ΟΥΣΙΑ ειναι να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για το ΚΡΑΤΟΣ. ΝΑΙ ?
ΠΑΜΕ EUROGROUP ΓΙΑ ΚΑΦΕ. » ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΧΡΩΣΤΑΤΕ?? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ 5%?)
ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ Ν ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΑΠ ΕΞΩ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ και καταλαβουμε οτι τα μοντελα διαχειρησης κρισεων ειναι μπροστα στα ματια μας και απλα δεν τα ακουμπαμε ΔΙΟΤΙ τα ΓΙΔΙΑ ειναι ΓΙΔΙΑ…, ΤΟΤΕ θα ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ «ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ» ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ( ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΫΛΗ ). ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΝΝΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ !
ΘΕΛΕΜΙΩΔΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ ΤΣΑΜΟΥΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕς ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
ΠΠ
εχετε κατανοησει τι σημαινει η Εκχωρηση των Εσοδων μας? Σκεφτειτε το σπιτι σας, την τσεπη σας και εναν τοκογλυφο να εισπραττει για εσας… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ