Μηλιός: "Νεκρό" το προγραμμα που συμφώνησε ο Χαρδουβελης στο Eurogroup

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150125081919

Για ιστορική νίκη έκανε λόγο ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιός, ο οποίος χαρακτήρισε το πρόγραμμα που είχε συμφωνήσει στο Eurogroup ο κ. Χαρδούβελης «νεκρό».
Ειδικότερα ο κ. Μηλιός απαντώντας σε ερώτηση του ΑΜΠΕ για το τι θα κάνει αύριο στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, απάντησε: «Φαντάζομαι ότι ο κ. Χαρδούβελης θα κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις, τεχνικού χαρακτήρα. Διότι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό».
Επίσης, ο κ. Μηλιός είπε πως η αποψινή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη.
«Αλλάζουμε σελίδα στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός παίρνει το μέλλον του στα χέρια του» είπε ο κ. Μηλιός και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας, είναι η κυβέρνηση που θα προωθήσει, θα υπερασπίσει και θα κατοχυρώσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά συγχρόνως είναι όχι απλώς ένα μήνυμα, είναι η αρχή της μεγάλης αλλαγής για όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπορία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι».
Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ