Αυστριακός "λαϊκιστής" (τ ΥΠΟΙΚ και κορυφαίος παράγοντας) ομολογεί: Διαγραφή χρεους 66% η μόνη λύση για την Ελλάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150126011804

Η Ελλάδα χρειάζεται διαγραφή χρέους κατά δύο τρίτα, εκτιμά ο πρώην Αυστριακός ΥΠΟΙΚ Χάνες Άντρος
Την εκτίμηση πως η Ελλάδα χρειάζεται μια διαγραφή του χρέους της κατά δύο τρίτα, διατυπώνει ο Αυστριακός πρώην υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων (1970- 1983) του ιστορικού καγκελάριου Μπρούνο Κράισκι και σήμερα κορυφαίος οικονομικός παράγοντας της χώρας, Χάνες Άντρος, σε σημερινές δηλώσεις του στη μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακή εφημερίδα «Έστεραϊχ».
Σχολιάζοντας τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, ο Χάνες Άντρος επισημαίνει πως αυτή η νίκη θα οδηγήσει σε αλλαγή σκέψης στην Ευρώπη. Κατά την άποψή του, η Ευρώπη θα πρέπει να ανταποκριθεί στις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα να απαιτήσει «θεραπείες που αντέχονται, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξουν “δασκαλέματα” προς την Ελλάδα».
Σε ό, τι αφορά το ελληνικό χρέος, ο θεωρούμενος από τους σημαντικότερους υπουργούς Οικονομικών στη μεταπολεμική Αυστρία, εκτιμά πως αυτό θα πρέπει να διαγραφεί κατά δύο τρίτα και επισημαίνει πως η Ελλάδα το μέγιστο που μπορεί να αποπληρώσει είναι 100 δισ. ευρώ, από το συνολικό χρέος των 320 δισ. ευρώ.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χάνες Άντρος είχε εκφράσει την πλήρη κατανόησή του για τη δυσθυμία των Ελλήνων, οι οποίοι, όπως είχε καταγγείλει, καλούνται τώρα να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ