Ν. Νικολόπουλος δεν διεκδικούμε την εξουσία ως λάφυρο… και το έχουμε αποδείξει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150126071010
Συνεδρίασε σήμερα η πολιτική επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο Νίκος Νικολόπουλος, Βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε τα εξής:
«Σήμερα, το μήνυμα της κάλπης είναι ένα: Οι Έλληνες ξαναπαίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους!
Οι μνημονιακές και φιλομνημονιακές δυνάμεις εισπράττουν την δίκαιη, και ελάχιστη, τιμωρία για την τραγωδία του λαού και της πατρίδας.
Όμως, η επόμενη μέρα θέλει περίσκεψη, αποφασιστικότητα, λογική και κυρίως, ενότητα.
Η εκλογική συμμαχία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε πείσμα όλων όσων τους πολέμησαν με λύσσα, άντεξαν και θα είμαστε από τους ρυθμιστές της νέας εποχής. Ώριμοι και αποφασισμένοι. Αμετακίνητοι από τις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού και έτοιμοι να υπερασπιστούμε, όσα προεκλογικά υποσχεθήκαμε στον λαό. Εμείς δεν παθαίνουμε… ίλιγγους. Ούτε από τον πόλεμο των συμφερόντων, ούτε από την εξουσία!
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, συμμαχώντας με τους ΑΝΕΛ, έδειξε τον δρόμο για την μεγάλη συμμαχία που έχει ανάγκη ο τόπος. Οι Χριστιανοδημοκράτες υποψήφιοι που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, έδωσαν την μάχη με γενναιότητα., αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, δίπλα στα υπόλοιπα πολιτικά και κοινωνικά κινήματα, πετυχαίνοντας να διαψεύσουν τις Κασσάνδρες και τα “παπαγαλάκια” της διαπλοκής.
Από εδώ και πέρα, πιστοί στις αρχές μας για μία νέα αρχή που να εμπεριέχει όλους τους Έλληνες, περιμένουμε να ακούσουμε από τον Αλέξη Τσίπρα τις αρχές πάνω στις οποίες θα πορευτεί, καθώς και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα.
Εμείς, δεν διεκδικούμε την εξουσία ως λάφυρο, δεν απαρνιούμαστε τις θέσεις και τις κόκκινες γραμμές μας. Με σαφείς δεσμεύσεις και απαράβατους όρους, η Ελλάδα μπορεί να αναστήσει την ελπίδα και να αποκτήσει μία κυβερνητική πλειοψηφία αρχών».
Να σημειωθεί ότι ο κ. Νικολόπουλος, σήμερα το απόγευμα (Δευτέρα), θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς», προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και συμπολίτες του, δεχόμενος ευχές και κάνοντας μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ