ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: τ. Στελέχη της κυβερνησης, τακτοποίησαν τα προσωπικά τους δάνεια σε συνεργασία με "συστημικές" τραπεζες!

wpid 20150126102303

Ειναι το πρωτο χτύπημα στην ασυδοσία μιας νομενκλατουρας που παραπέμπει στις εποχές διακυβέρνησης τυπου Γιαρουζελσκι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής ανάληψης της πρωθυπουργίας, έρχονται στο φως στοιχεία για τακτοποιήσεις προσωπικών δανείων τ. στελεχών της κυβέρνησης, σε συνεργασία με συστημικές τραπεζες όπου τα διατηρούσαν. Στην πλάτη του Έλληνα φορολογουμένου φυσικά, που καλείται να καλύψει τις τρύπες των τραπεζών που προκλήθηκαν απο τα πρωτοφανή σκάνδαλα.
Οι υποθέσεις ειναι τουλάχιστον εξοργιστικες: Ενώ βουλευτες και υπουργοί δεν υπέστησαν καμμιά σοβαρη μείωση στις αποδοχές τους, που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του δανείου τους, υπάρχουν περιπτώσεις που είχαν κούρεμα δόσης σε ποσοστά… ανέργου! Και δεν μιλάμε για δανεια κάλυψης κάποιας επείγουσας ανάγκης, αλλά δανεια που έγιναν πολυτελείς βίλες κλπ.
Επίσης, μεγαλο σκανδαλο υπάρχει στην υπαγωγή στο άρθρο ’99 μεγάλου “εθνικού ενοικιαστή” με στενές σχεσεις με τη ΝΔ του Σαμαρά, όπου φέρεται να αναδιαρθρώθηκαν κάποιες εκατοντάδες εκατομμυρια ευρώ.
Αναμένεται η αντίδραση του κυρίου Στουρνάρα, όταν του ζητηθούν τα στοιχεια για τα πολιτικά πρόσωπα.
Αναλογιστείτε όμως, αυτοι που καταριουνται όσους τολμούν να μιλήσουν για αναδιάρθρωση του δημοσιου χρέους, έτρεξαν να αναδιαρθρώσουν τα προσωπικά τους δάνεια και να σώσουν τα τομάρια τους. Για την πατρίδα, ουτε δεκάρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ