ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στους Ανεξάρτητους Έλληνες και σε εμένα προσωπικά. Οι 1613 σταυροί που μου δώσατε είναι για εμένα μεγάλη ευθύνη γι αυτό σας υπόσχομαι να συνεχίσω με την ίδια και περισσότερη δύναμη να υπηρετώ το κοινό συμφέρον, δύναμη που εσείς μου δίνετε.
Ήταν δύσκολη η μάχη που δώσαμε προσπαθώντας με πείσμα να διαδώσουμε τις θέσεις του κινήματος και να αντιπαραβάλουμε την αλήθεια απέναντι στον εκφοβισμό. Τα καταφέραμε να είμαστε παρόντες σε όλες τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν χάρη στην πίστη μας στις αξίες που πρεσβεύει το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την βοήθεια της Παναγιάς.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο μας Π.Καμμένο που μου έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ για το κίνημα, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την βοήθειά τους σε όλη την προεκλογική περίοδο, τις συντονιστικές και τους εθελοντές του κινήματος για το τεράστιο έργο που παρήγαγαν.
Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου γιατί δώσαμε μαζί μια δύσκολη μάχη με αυταπάρνηση και ειλικρίνεια και πετύχαμε όχι μόνο να εισέλθουμε στην Βουλή αλλά και να ξεπεράσουμε σε ποσοστό μια ιστορική παράταξη. Το 4,75% και οι 13 βουλευτικές έδρες μας ήταν προ μερικών εβδομάδων μονάχα ένα απατηλό σενάριο.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τα μέλη της οικογένειάς μου, που συμπαραστάθηκαν ενεργά αλλά και ηθικά σε κάθε βήμα αυτής της προσπάθειας. Ότι είπαμε όλο αυτό τον καιρό που συναντιόμασταν ισχύει για πάντα, γι αυτό τον λόγο και παραμένω ετοιμοπόλεμος στις επάλξεις, σας ευχαριστώ!
Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου
Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής
Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ