Τον διώχνουν και δεν φεύγει ο Βενιζέλος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μπενι
 
Την πόρτα της εξόδου στον Ευάγγελο Βενιζέλο δείχνει η Φώφη Γεννηματά την ώρα που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να μείνει μέχρι το Μάιο για να κάνει Συνέδριο! “Πρέπει να προστατευθεί η παράταξη», (τώρα παράταξη το 4% δεν το λες) αφού για τρεις μήνες θα μιλάμε για τον

νέο πρόεδρο. Με την Γεννηματά συντάχθηκαν ορισμένα ακόμη στελέχη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα της.
Κι αυτό γιατί ο Μπενι θέλει για Πρόεδρο  τον Κυριάκο Πιερακάκη, που δεν είναι βουλευτής για να μείνει ο ίδιος Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας!.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απέφυγε και τις γκάφες, μια και σε λίγα μόλις λεπτά κατάφερε να κάνει κωλοτούμπα. Στην εισήγηση του είπε με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα στηρίξει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου: «Δεν θα συμπράξουμε σε κανένα παλαιοκομματικό παιχνίδι σε σχέση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άλλο θεσμική συναίνεση, άλλο προσωπικός καιροσκοπισμός και άλλο άγαρμπος εισοδισμός σε άλλους πολιτικούς χώρους.» Δεν πέρασε ούτε …μισή ώρα, με τους συνεργάτες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να βγαίνουν από τις κλειστές πόρτες της συνεδρίασης πανικόβλητοι για να διευκρινίσουν ότι ο κ Βενιζέλος άλλο εννοούσε. Ότι, δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ δεν θα στηρίξει τον κ Άβραμόπουλου σε περίπτωση που το ίδιο πράγμα αποφασίσει ο Αντώνης Σαμαράς. «Εάν η ΝΔ βάλει αξιακό θέμα, τότε θα συνταχθούμε μαζί της», έλεγαν μερικά λεπτά αργότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ