Τζιχάντ στα Βαλκάνια: Αλβανοί ισλαμοφασίστες μακελεύουν στα σύνορα της Ελλάδας (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

τζιχΠριν από λίγες ημέρες Αλβανοί Μουσουλμάνοι στο Κοσσυφοπέδιο μπλόκαραν την επίσκεψη Χριστιανών στο μοναστήρι της Γκρατσάνιτσα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Σέρβου – μειονοτικού, στο Κόσοβο – υπουργού Αλεξάνταρ Γιαμπλάνοβιτς, ο οποίος αποκάλεσε τους Αλβανούς ισλαμοφασίστες «άγριους».

Οι Αλβανοί χρησιμοποιούν τώρα το χαρακτηρισμό αυτό ως δικαιολογία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Κοσσυφοπέδιο.  Εκατοντάδες υποστηρικτές του εθνικιστικού κινήματος επιχείρησαν να εισβάλουν στο κεντρικό κτίριο της κυβέρνησης, πετώντας βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις ασφαλείας, με αποτέλεσμα να προκληθούν συγκρούσεις και οδομαχίες, στις οποίες τραυματίστηκαν τουλάχιστον 112 άτομα.

Πέρυσι, ο ιστότοπος Shoebat.com είχε παρουσιάσει τη συνέντευξη ενός βετεράνου των Ειδικών Δυνάμεων της Σερβίας, ονόματι Lazar, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι κατά το τρέχον έτος οι Αλβανοί Μουσουλμάνοι θα ξεκινήσουν τις πράξεις βίας κατά των χριστιανών, με στόχο να προκαλέσουν τζιχάντ στην ευρύτερη περιοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=O9S7qLm1fq4#t=802

Όπως αποδεικνύεται, ο Lazar είχε δίκιο. Οι Αλβανοί ισλαμοφασίστες επιχειρούν μέσω της βίας να μετατρέψουν το Κόσοβο σε εξ” ολοκλήρου μουσουλμανικό κράτος, θέτοντας τον Χριστιανισμό εκτός νόμου.

Η βία θα εξαπλωθεί σε όλα τα Βαλκάνια και θα φτάσει τελικά στην Ελλάδα. Αυτό θα αναγκάσει όλα τα ορθόδοξα χριστιανικά έθνη να ενωθούν και να σχηματίσουν μία ισχυρή συμμαχία υπό την «ομπρέλα» της Ρωσίας, με στόχο να εμποδίσουν την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Αντίχριστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ